"Era Țucu leit". Carmen Tănase, momentul în care și-a văzut fiul pentru prima dată: "M-am trezit din operație..."

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Tănase, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Tănase, instagram

Carmen Tănase a vorbit despre momentul în care l-a născut pe fiul ei, Tudor. 

Invitată în podcastul lui Lucian Viziru, actrița Carmen Tănase a vorbit despre momentul în care și-a văzut fiul pentru prima dată. Marea actriță a povestit că acela a fost cel mai fericit moment din viața ei, care nu poate fi descris în cuvinte. 

"Cea mai fericită am fost când l-am văzut pentru prima dată pe Tudor, fiul meu. Eu l-am născut prin cezariană și când m-am trezit din operație, m-am trezit cu cu gândul la copil. L-am născut pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, în 89 și m-am trezit singură acolo, nu era nimeni lângă mine. M-am trezit amețită, vai steaua mea, m-am pus în fund și m-a luat amețeala așa rău. După m-am ridicat, am ieșit din salon și am avut în față un hol, care mi s-a părut extrem de lung, deși nu era așa. La starea pe care o aveam, am luat-o pe hol, ținându-mă de perete. La un moment dat, a apărut o asistentă care a început să țipe la mine că nu trebuia să mă ridic. I-am zis doar că vreau să îmi văd copilul.", a declarat Carmen Tănase. 

Carmen Tănase: Doar barba îi lipsea, în rest era Țucu leit

Carmen Tănase a povestit că în momentul în care l-a văzut pe fiul ei și-a dat seama că a moștenit toate trăsăturile tatălui său. Cu toate astea, momentul în care l-a luat în brațe a fost unul cu totul special. 

"Am intrat într-o încăpere unde erau toți copilașii. Acolo, erau câte doi în pătuț, doar într-un singur pătuț era unul singur. Atunci am zis că ăla este al meu și așa a fost. El s-a născut de patru kilograme jumătate și nu mai încăpea încă unul pe lângă el. Ceilalți aveau icter, al meu nu avea încă, a făcut și el după. Toți erau galbeni ca niște bătrâni, al meu era roz. Foarte drăguț nu era. M-am aplecat asupra pătuțului și am zis că seamănă cu soțul meu și doar cu el. Doar barba îi lipsea, în rest era Țucu leit. 

Când l-am luat în brațe, cred că a fost cel mai fericit moment, că fericirea este pe momente, ea nu este continuă. Ceva din mine ieșise, dar era tot al meu. Am plâns. ", a mai spus marea actriță.

Citește și: Carmen Tănase, dezvăluiri despre problemele de SĂNĂTATE prin care a trecut: Pericolul era paralizie de la gât în jos



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel