„Nu mai e acasă”. Ce s-a întâmplat cu văduva lui Alexandru Arșinel, după moartea acestuia: „Nu-i prea bine”

Data publicării:
Alexandru Arșinel, Marinela, captură video Youtube
Descriere foto: Alexandru Arșinel, Marinela, captură video Youtube

Ce s-a ales cu văduva lui Alexandru Arșinel, la câteva luni de la moartea regretatului actor.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la finalul lunii septembrie a anului 2022, lăsând în urmă multă durere atât pentru fanii care l-au urmărit în toți acești ani de activitate pe scenă, dar și pentru cei doi băieți, dar și soția, pe care regretatul artist i-a lăsat în urmă. Așadar, la mai bine de jumătate de an de la această întâmplare tragică, nu vin deloc vești bune din partea familiei acestuia. Văduva actorului, Marilena Arșinel, imobilizată de ani de zile în scaun cu rotile, nu se simte deloc bine. Se pare că moartea preaiubitului ei soț i-a accentuat toate problemele de sănătate, motiv pentru care fii săi au decis că cel mai bine pentru ea este să fie internată într-un azil special, unde să primească cele mai bune îngrijiri.

„Mama nu-i prea bine. Nu, nu mai e acasă. Acolo (n.r. la azil) e îngrijită așa cum trebuie”, a declarat Cristian Arșinel, în exclusivitate pentru cancan.

Te-ar putea interesa și: Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. Era unul dintre cei mai bogați actori

Cum a ajuns soția regretatului artist în scaun cu rotile

Alexandru Arșinel și Marilena au trăit o dragoste ca desprinsă din basme, ce a durat peste 50 de ani de zile. Actorul a declarat în repetate rânduri faptul că soția sa îi este suflet pereche, astfel încât îi era total recunoscător pentru toate momentele pline de fericire și iubire pe care i le-a dăruit în fiecare zi. Bucuria celor doi a fost însă umbrită de un accident teribil, petrecut în 2016, când femeia a rămas imobilizată în scaun cu rotile. Totul s-a întâmplat la un eveniment aniversar petrecut în familie, când Marilena, într-un moment de neatenție, și-a prins tocurile într-o scară și a căzut. Ce a urmat de aici a fost tragic, pentru familia actorului. 

„A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident…suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic.”, povestea Alexandru Arșinel în emisiunea Legendele a lui Dan Negru.

VEZI și: Cel mai mare scandal în care a fost implicat Arșinel: Ce să zic? Că rinichii mei mai funcționau doar 7%? În cel mai scurt timp puteam să fac insuficiență renală și să vă dau interviu pe lume

„Întâlnirea cu Marilena a fost un semn”

Actorul a avut întotdeauna doar cuvinte de admirație la jumătatea sufletului său, care „ar fi meritat ceva mai bun.” Regretatul Alexandru Arșinel și-a iubit soția din toată inima, însă în trecut acesta recunoștea că nu mereu i-a oferit și toată atenția pe care ar fi meritat-o, din cauza meseriei pe care a practicat-o o viață.

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns. Am plusat şi am întrebat-o: `Dar ce ai face dacă m-aş îneca?`. S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns! Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!”, a povestit actorul Alexandru Arșinel, în cartea sa biografică Alexandru Arşinel, potrivit VIVA.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel