Cel mai mare scandal în care a fost implicat Arșinel: Ce să zic? Că rinichii mei mai funcționau doar 7%? În cel mai scurt timp puteam să fac insuficiență renală și să vă dau interviu pe lume

Data publicării:
Sursa foto: Alexandru Arsinel, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Alexandru Arsinel, captură TV

În anul 2013, pe când avea 70 de ani, actorul Alexandru Arșinel a primit o nouă șansă la viață printr-o operație de transplant de rinichi. La un deceniu de la acel moment, Alexandru Arșinel a murit.

La acel moment, au pornit atacurile la adresa actorului în sensul în care unii considerau că a stat prea puțin pe lista de așteptare pentru găsirea unui rinichi. Întrebat despre acest subiect, Alexandru Arșinel a explicat, la DC News, în 2018, cum au stat lucrurile.

"O colegă de meserie care mă simpatizează mi-a spus: de ce nu ai ieșit să spui la TV că ești bolnav? Nu este în firea mea să fac așa ceva. Ce să fac? Să vin și să plâng că am avut cinci operații de coloană? Că la 26 de ani am avut prima colică renală și am avut o groază de colici? Că rinichii mei mai funcționau doar 7%? În cel mai scurt timp puteam să fac insuficiență renală și să vă dau interviu pe lumea cealaltă.

Dar nu am crezut că am sau nu am dreptul la asta. Pentru această operație trebuie să aștepți. Am avut noroc că mi-au găsit mai repede un rinichi compatibil la care am dat probă șapte persoane, iar eu am ieșit cu probele cele mai bune. Am aproape 80 de ani și funcționează bine cu ajutorul lui Dumnezeu și al profesorului Lucan și echipei sale. Au găsit un motiv pentru ca iarăși să scrie. Îl mai aduc, din când în când, în actualitate. Am început să mă obișnuiesc”, a spus Alexandru Arșinel, la DC News, în 2018.

Într-un interviu exclusiv DC News, Alexandru Arșinel a fost întrebat care a fost știrea care l-a durut cel mai tare.

„Care a fost cea mai mare minciună pe care ați citit-o despre dumneavoastră în presă? O știre care v-a afectat și nu era adevărată”, a fost întrebat marele actor.

Alexandru Arșinel s-a referit la știrile în care, uneori, era dat că a murit.

„Ăștia care au spus că am murit nu știau cât de al dr*cului sunt și că nu voi comite fapta asta încă”, spunea, râzând, Alexandru Arșinel, în 2018. 

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel