Nu mai arunca frunzele ridichilor. Transformă-le în preparate sănătoase și savuroase

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Nu mai arunca frunzele ridichilor. Le poți transforma în preparate culinare delicioase și sănătoase.

Nu mai arunca frunzele ridichilor. Le poți încorpora în preparate culinare delicioase, pline de vitamine. Frunzele de ridichi au o serie de beneficii pentru sănătate. Acestea au beneficii atât pentru tratarea diabetului cât și pentru afecțiunile reumatismale.

Frunzele ridichilor conțin vitamine și minerale esențiale și acționează, de asemenea, ca un agent de detoxifiere. Conținutul ridicat de fier și fosfor din frunzele de ridiche crește imunitatea și reduce oboseala. De asemenea, conțin fibre care ajută în procesul digestiv.

Ori de câte ori vine vorba de ridichi, ne oprim la rădăcină și nu luăm deloc în considerare frunzele. Privind textura aspră, păroasă și înțepătoare a frunzelor de ridichi, lipsa noastră de considerație față de acestea poate părea justificată, dar ratăm tonele de nutrienți pe care le posedă frunzele de ridichi.

Acestea pot fi folosite într-o varietate de moduri în bucătărie, pot fi sotate cu usturoi și folosite ca garnitură, pot fi tocate și folosite ca garnitură pentru supe, tăiței și chiar în salate și sandvișuri, potrivit Lybrate.

Citește întreaga știre pe DC Medical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel