„Nu lua niciodată ce îți recomandă ospătarul”. Chef Florin Dumitrescu, SECRETELE pe care restaurantele nu vor să le afli

Data actualizării: | Data publicării:
Chef Florin Dumitrescu, foto Instagram
Descriere foto: Chef Florin Dumitrescu, foto Instagram

Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit câteva secrete din restaurante, care îți vor schimba modul în care vei mânca. 

 

Chef Florin Dumitrescu spune că are câteva reguli atunci când merge la restaurant. De exemplu, el mărturisește că nu urmează niciodată recomandarea chelnerilor și nici nu își comandă ciorbă. 


„Am învățat-o încă din prima zi de cârciumă. Nu lua niciodată ce îți recomandă ospătarul. Mă simt ca un magician din ăla care dezvăluie trucuri. Nu e bine! (…) Există acest astăzi vă recomand… coastele de porc. Dar de ce îmi recomanzi tu mie coastele de porc astăzi? Păi… să scăpăm de ele, înțelegi?

Dar nu că sunt ele gătite, dar e ultima zi a lor înainte de a expira, înainte de a începe să miroasă urât. Asta în cârciumile care nu funcționează, dacă te duci la una care are 700 de persoane rulaj pe prânz nu ai problema asta. Cel mai bun sfat este să te duci să mănânci acolo unde e cârciuma plină', a explicat Florin Dumitrescu în podcastul lui George Buhnici. 

Chef Florin Dumitrescu: „Eu nu mai mănânc ciorbe în cârciumi”

Mai mult, celebrul bucătar afirmă că el nu consumă niciodată ciorbă în cârciumi, din cauză că se teme că bucătarii folosesc vegeta, deși nu recunosc. Acesta a explicat și metoda prin care restaurantele ascund faptul că ciorbele sunt pline de arome adăugate.

„Eu nu mai mănânc ciorbe în cârciumi. Eu nu mai pot să mănânc ciorbe în cârciumi. Am avut problema asta după ce am descoperit că mă și mint. Eu îi întrebam dacă au vegeta în farfurie și ospătarii spuneau că nu. Dar m-a învățat un bucătăraș de prin Ardeal. Că școala de bucătari îi învață cum să folosească vegeta fără să se vadă. Fac supa, baza, apoi o dau prin sită fină, fină și se pierd bucățelele alea.

Nu e intoleranță, nici alergie, e direct inflamație. Nu doar monoglutamatul, că dacă ar fi monoglutamatul natural nu ar fi o problemă. Bazele chimice pe care ei le folosesc acolo… Treaba aia, un sfert de oră am de la prima lingură până când trebuie să ajung la prima toaletă și stau acolo toată noaptea. E îngrozitor și am zis că nu mai mănânc ciorbă în cârciumi', a mai spus Florin Dumitrescu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience