„Nu cred că și-a luat viața”. Mădălina Manole a vorbit cu fratele său, cu câteva ore înainte de tragedie. Dezvăluirile cutremurătoare făcute de bărbat

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Mădălina Manole, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mădălina Manole, Facebook

Marian Manole nu crede nici în ziua de astăzi că sora sa și-a pus singură capăt zilelor, iar la mijloc ar fi vorba despre o crimă. 

Moartea suspectă a Mădălinei Manole ridică și astăzi mai multe semne de întrebare. Anul acesta se împlinesc 13 ani de când regretata artistă a fost găsită fără suflare în propria locuință și chiar dacă anchetatorii au decis atunci că a fost vorba despre o sinucidere, familia acesteia este, în continuare, de părere că aceasta nu și-a pus singură capăt zilelor. Fratele Mădălinei Manole a dezvăluit abia acum care au fost ultimele conversații pe care le-a purtat cu sora sa, care-și făcea planuri de viitor și nu prevestea nicio clipă ce avea să urmeze. 

”Bine, sunt subiectiv, acum, pentru că vorbesc despre sora mea, care, din punctul meu de vedere, nu s-a sinucis! În noaptea aceea, de 14 iulie 2010, s-au întâmplat multe lucruri în casă, doar Dumnezeu și cei din casă care erau prezenți știu! Pe 13 iulie, cu o zi înainte, Mădălina a vorbit cu noi, familia. (...)

Ne invita la Otopeni, a doua zi, de ziua ei! Și ne spunea să fim prezenți neapărat, după-amiază, și pentru că trebuie să ne spună ceva important! Lui Mihai, băiatul meu, i-a spus, la telefon, când eram în parc la joacă împreună și cu tata a vorbit pe 13 iulie, după-amiază…Lui Mihăiță, fiul meu, i-a promis că în august mergem la mare.”, a declarat Marian Manole, fratele regretatei artiste, potrivit playtech

Te-ar putea interesa și: „A fost omor”. Detalii cutremurătoare ies la iveală, la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole: „Pe esofagul ei existau zgârieturi”

„Nu cred că așa procedează un sinucigaș”

Așadar, regretata artistă își făcea mari planuri de viitor, spune bărbatul. Un sinucigaș nu ar proceda niciodată așa, mărturisește acesta, motiv pentru care familia ei are și acum suspiciuni legate de moartea fulgerătoare a Mădălinei Manole.

„Nu cred și nu am să cred niciodată că, după ce am vorbit cu ea la telefon și am făcut planuri de vacanță, iar ea ne-a invitat, de ziua ei, noaptea a înnebunit și și-a luat viața! Nu are nicio logică. Nu cred că așa procedează un sinucigaș. Cum s-ar spune, ea ne-a amăgit, iar noaptea a comis suicidul, ca să ce…!?”, a spus Marian, fratele Mădălinei Manole, pentru sursa citată.

VEZI și: Răzvan Simion, dezvăluiri cutremurătoare despre ultima întâlnire cu Mădălina Manole: „Era de nerecunoscut”

Mădălina Manole, probleme cu soțul și cu soacra sa?

Mai mult, dezvăluirile uluitoare nu se opresc aici. Fratele artistei spune că vedeta se plângea chiar cu câteva zile înainte să-și dea ultima suflare de faptul că are probleme destul de mari cu soacra, dar și cu soțul ei, care „îi făceau viața un calvar”. De asemenea, aceasta l-a asigurat de faptul că va reuși curând să rezolve singură toate lucrurile.

„Citez din memorie, dar mi s-au întipărit în minte cuvintele ei! Și mi-a mai spus ceva. Nu pe 13, ci cu câteva zile în urmă: Fratelo, ăștia doi mi-au mâncat zilele, îmi fac viața un calvar! Să nu le spui lui mami și lui tati, o rezolv eu singură!. Nu sunt minciuni, nu inventez!

Nu am fost chemat, atunci, după moartea ei, suspectă, niciodată, la audieri, ca să pot relata aceste lucruri! Și eram, acolo, la procuror, împreună cu părinții mei și cu un văr! Așa au considerat anchetatorii, să nu mă cheme la declarații, doar i-au amețit pe părinții mei!”, a mai dezvăluit acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel