„Nu am o viață perfectă”. Adelina Pestrițu, despre lupta cu anxietatea: „M-am închis în cameră și m-am descărcat plângând”

Data publicării:

Adelina Pestrițu spune că faima și succesul vin la pachet și cu câteva dezavantaje. Vedeta s-a confruntat cu stări de anxietate și a muncit mult pentru a găsi o cale pentru a-și împărți timpul între familie și carieră.

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai populare personalități românești din online. Vedeta lucreză acum exclusiv online, promovând diverse campanii pe rețelele de socializare. Deși, la prima vedere, ar putea părea jobul ideal, fosta soție a lui Liviu Vârciu spune că nu este tocmai floare la ureche și că munca intensă a adus-o în pragul anxietății. Mai mult, ea spune că stresul a crescut o dată cu succesul și că are multe nopți neliniștite. 


„Succesul nu vine fără dezavantaje la pachet. Indiferent despre ce domeniu discutăm. Trage după sine o serie de aspecte care mai de care mai controversate. Atunci când vrei să le faci bine pe toate, riști să devii frustrat, pentru că nimeni nu a reușit până acum să fie perfect pe toate planurile. Evident că am avut și eu căderile mele, momentele în care m-am închis în cameră și m-am descărcat plângând sau gândindu-mă unde greșesc de nu reușesc să le fac ca la carte, fără să lipsească anxietăți, dezamăgiri, chiar și neajunsuri, și aici nu mă refer la cele materiale.


Să fii influnecer nu este un job cu implicare part-time sau just for fun. Dacă vrei să ai realizări, trebuie să muncești. Mult. Non-stop! Și nu glumesc. Când pun capul pe pernă sau când o adorm pe cea mică, mă gândesc la ce mai am de făcut. Cumva simt că „fur din timpul prețios pe care nimeni nu mi-l va da înapoi niciodată, cel pe care ar trebui să-l petrec exclusiv lângă ai mei. Nu e un moft, ci o necesitate, o dorință, o nevoie, o literă de lege pentru sănătatea inimii mele. Dar nu pot și nici nu vreau să mă plâng! Am satisfacții enorme din ambele părți!


După câțiva ani, testând foarte multe metode de gestionare a timpului, am reușit să fac puțină ordine în programul meu și să prioritizez lucrurile. Am rezervat timp pentru ei, iar când simt că e mai multă nevoie de mine în viața personală, pun totul pe hold și mă concentrez pe familie.

Nu îmi vine să sparg nimic în afară de clepsidra care scurge timpul și ne face să nu mai simțim viața la intensitatea pe care ne-am dori-o. Nimeni nu m-a învățat cum să ocolesc dezamăgirile, ci a trebuit să le iau din plin fix așa cum au venit. Nu am o viață perfectă și nu îmi doresc una așa. Cred că mi-aș pierde entuziasmul dacă ar fi altfel. Sunt recunoscătoare pentru ce trăiesc și nu îndrăznesc să cer mai mult decât mi s-a dat, pentru că știu că steaua mea norocoasă mi-a adus tot ce iubesc astăzi, ce fac, ce sunt și ce am”, a declarat Adelina Pestrițu pentru Viva.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience