Nouă despărţire în showbiz-ul românesc. Florin Ristei confirmă că nu mai este într-o relație cu Noemi Hedman: „Sunt supărat, mi-e dor de ea”

Data publicării:

Florin Ristei a vorbit pentru prima dată despre ruptura dintre el și Noemi Hedman.

Florin Ristei și Noemi Hedman s-au despărțit, vestea fiind confirmată, în final, de către artist. În spațiul public au apărut deja de ceva vreme zvonuri care vorbeau despre o posibilă ruptură între cei doi, femeia fiind cea care a ales să șteargă de pe rețelele de socializare toate fotografiile de cuplu, lucru care a trezit suspiciuni. Dacă până acum, nu și-a dorit să facă lumină în acest caz și a lăsat totul în suspans, în cadrul podcastului „FIERTZI pe POWER COUPLE!”, acolo unde artistul, alături de Speak, comentează emisiunea momentului de pe Antena 1, Ristei a dat cărțile pe față.

Într-un moment de sinceritate, Florin Ristei a fost întrebat de către prietenul său despre statusul sentimental pe care-l are în prezent. Astfel, acesta nu a mai negat și a dezvăluit motivul pentru care el și Noemi nu au mai fost văzuți împreună în ultima vreme. Se pare că femeia a fost nevoită să plece în țara sa, din niște motive independente de ambii. Chiar dacă este conștient de faptul că o relație la distanță nu va funcționa, acesta nu poate întrerupe momentan legătura cu bruneta. 

„Dar tu mai ai gagică, măi?”, l-a întrebat Speak pe Ristei.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar... de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol. Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici, că mi-e dor de ea”, a spus Ristei.

„Dar ușa e deschisă pentru...?”, a întrebat Speak.

„Măi, nu m-ar deranja să scârțâie ușa aia că n-a mai scârțâit de mult. Nu știu dacă e deschisă...Și m-a întrebat cineva în presă: Ești singur și disponibil? Singur sunt în casă, dar disponibil nu știu dacă sunt...”, a completat Florin Ristei.

Te-ar putea interesa și: Cum se menține Jojo în formă, la aproape 43 de ani: „Nu ai nicio șansă dacă nu faci asta, ai pierdut”. Alimentele la care a renunțat definitiv

Ce spunea Ristei în trecut despre relația sa

Florin Ristei și Noemi Hedman s-au cunoscut în cadrul emisiunii X-Factor, acolo unde bruneta venise drept concurentă, iar artistul se afla la masa juraților. Între cei doi a fost vorba de o chimie de la prima vedere și se pare că solistul a fost cucerit de postura și frumusețea partenerei sale. Mai târziu însă, acesta a și cerut-o în căsătorie pe Noemi într-un mare secret, pe care avea să-l confirme ulterior. 

„Ne potrivim de minune, uită-te la noi. Nu o văd ca pe un achievement (n.r realizare). Am cea mai mișto fată, cu cea mai frumoasă atitudine din România. Pentru că totul este despre atitudine. Ok, da, arată bine, dar are și cea mai bună atitudine pentru mine. (...) Dar e frumos să mă trezesc lângă ea în fiecare dimineață și să o sărut pe frunte înainte să plec la muncă, și nu mai vreau să mai plec la muncă”, a mărturisit Florin Ristei în trecut pentru Antena Stars.

VEZI și: Câte zile filmează actorii din „Clanul” pentru un singur sezon. Informații inedite din culisele serialului de pe Pro TV / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel