Nostradamus a prevestit războiul Rusia-Ucraina."Mari calamităţi de sânge şi foame"

Nostradamus, foto Wikipedia
Descriere foto: Nostradamus, foto Wikipedia

Războiul Rusiei a fost prevestit! Pentru anul 2022, prezicătorul Nostradamus ”a văzut mari calamități de sânge și foame, soldați găzduiți în câmpuri și suburbii”.

Cartea „Les Prophéties” este plină de profeții lirice, cele mai multe referitoare la războaie, la dezastre naturale, asasinate, atacuri nucleare și revoluții. Multe din profețiile lui Nostradamus s-au adeverit de-a lungul secolelor. Deşi sunt destul de vagi, astfel încât ele pot fi interpretate în orice mod posibil, catrenele sale conţin şi foarte multe fapte care s-au petrecut exact aşa cum au fot prevestite. Printre previziunile făcute de Nostradamus, există şi una referitoare la războiul Rusia-Ucraina care a izbucnit pe 24 februarie 2022, odată cu invazia Ucrainei.

Nostradamus a prevestit războiul Rusiei din 2022


Prezicătorul francez a văzut, în urmă cu peste 500 de ani, Războiul climatic: ”Sub climatul babilonian opus, marea va fi fără vărsare”. Potrivit lui Nostradamus, omenirea se va confrunta cu un război climatic în anul 2022. În același timp, clarvăzătorul a prezis că, anul viitor, resursele Pământului vor fi o raritate. Pagina X-a a secolului al III-lea, corespunzătoare anului 2022, spune aşa: Migrații: ”Mari calamități de sânge și foame, vor apărea de șapte ori pe malul mării, foamete nesfârșite, locuri capturate, captivitate.” Din cauza conflictelor armate, Nostradamus a prezis o perioadă de foamete care se va accentua la anul, dar și o migrație în masă. Oamenii vor fugi din calea războiului și vor trece mările, iar cei care supraviețuiesc vor fi întemnițați, potrivit experților care au interpretat aceste versete scrise de clarvăzător.

Citește continuarea pe DC News. 

 

Profeţiile lui Nostradamus pentru 2022:

Profeţiile Nostradamus continuă să producă reacţii chiar şi după sute de ani. Fascinante, contestate şi chiar ridiculizate, predicţiile sale nu par să pălească în timp, ci sunt readuse în atenţia publicului de câte ori are loc "împlinirea" uneia sau mai multe dintre ele. Iată ce se spune despre anul 2022:

Nostradamus, pe numele său real Michel de Nôtre-Dame sau Nostredame, a fost un faimos astrolog, medic, cabalist și farmacist francez, devenit cunoscut pentru predicțiile precise pe care le-a scris în cartea sa „Les Prophéties” , o colecție de catrene publicată în 1555.

El și profețiile sale – venerate de unii, ridiculizate de alții – sunt și astăzi bine cunoscute, la secole după ce a trăit, și continuă să fie subiect de dezbatere.

În fiecare an, predicţiile sale revin în atenţia publică după ce fenomenele descrise de el prindeau contur în realitate. Deşi nu a oferit niciodată un termen clar privind îndeplinirea profeţiilor sale, mai mulţi oameni au identificat deja câteva dintre ele care se pot îndeplini chiar în anul 2022. Iată câteva exemple:

Încălzirea globală

„Ca și soarele, capul va pecetlui marea strălucitoare. Peștii vii din Marea Neagră aproape că vor fierbe”.

În acest fel, Nostradamus a prezis o furtună solară de proporții, fără precedent, însă asta nu e tot:

 

Citește mai multe aici: Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 26 feb 2022, 08:32 | Categorie: Stiri
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience