Profeţiile lui Nostradamus pentru 2022: "Peștii vii din Marea Neagră..."

Data publicării:
Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ CDD20
Descriere foto: Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ CDD20

Profeţiile Nostradamus continuă să producă reacţii chiar şi după sute de ani. Fascinante, contestate şi chiar ridiculizate, predicţiile sale nu par să pălească în timp, ci sunt readuse în atenţia publicului de câte ori are loc "împlinirea" uneia sau mai multe dintre ele. Iată ce se spune despre anul 2022:

Nostradamus, pe numele său real Michel de Nôtre-Dame sau Nostredame, a fost un faimos astrolog, medic, cabalist și farmacist francez, devenit cunoscut pentru predicțiile precise pe care le-a scris în cartea sa „Les Prophéties” , o colecție de catrene publicată în 1555.

El și profețiile sale – venerate de unii, ridiculizate de alții – sunt și astăzi bine cunoscute, la secole după ce a trăit, și continuă să fie subiect de dezbatere.

În fiecare an, predicţiile sale revin în atenţia publică după ce fenomenele descrise de el prindeau contur în realitate. Deşi nu a oferit niciodată un termen clar privind îndeplinirea profeţiilor sale, mai mulţi oameni au identificat deja câteva dintre ele care se pot îndeplini chiar în anul 2022. Iată câteva exemple:

Încălzirea globală

„Ca și soarele, capul va pecetlui marea strălucitoare. Peștii vii din Marea Neagră aproape că vor fierbe”.

În acest fel, Nostradamus a prezis o furtună solară de proporții, fără precedent, însă asta nu e tot:

„Timp de patruzeci de ani curcubeul nu se va vedea / Timp de 40 de ani se va vedea în fiecare zi / Pământul uscat va deveni mai uscat / Și vor fi inundații mari când va fi văzut”.

Cei care studiază posibilele scenarii apocaliptice se așteaptă la o explozie nucleară care va declanșa schimbări climatice severe. În pasajul de mai sus, Nostradamus vorbeşte despre secete urmate de inundații de proporții, ca cele descrise în Biblie. Judecând după seceta istorică din această vară și condițiile aride din Chile, am putea spune că deja trăim o parte din profeţie.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel