Noi detalii în cazul morții Laurei Roșca. Dj Lalla urma să-și cumpere marți o casă: "Era o femeie independentă”

Data publicării:

Noi detalii au ieșit la iveală în cazul morții Laurei Roșca. 

Noi informații ies la iveală în cazul morții suspecte a artistei Laura Roșca, cunoscută de public drept Dj Lalla. Sunt deja câteva zile de când aceasta a fost găsită fără suflare la malul mării, lucru care nu doar că i-a șocat pe toți cei care au cunoscut-o, dar a ridicat și foarte multe semne de întrebare. 

Noi detalii în cazul morții Laurei Roșca

Pe data de 1 octombrie, Laura Roșca a fost condusă pe ultimul drum de către familie și apropiați. Unul dintre prietenii artistei a făcut câteva declarații neașteptate. Bărbatul susține că nu Dj Lalla nu s-a sinucis și asta pentru că avea foarte multe planuri și nu părea să aibă vreo decepție. 

''Eu am cunoscut-o pe Lalla anul acesta. Nici nu știu dacă am cunoscut-o, dar pot spune că aveam discuții telefonice în care ea se confesa ca unui părinte. Sunt fără cuvinte în situația asta. Dar sigur nu s-a sinucis.

S-a înecat, părerea mea, la 10 metri de mal prin al treilea val, care a zăpăcit-o. Primul a trântit-o, al 2-le-a a trântit-o și al 3-le-a a aruncat-o pe mal. Trăia pe mal. Dacă era cineva, ar fi salvat-o. Dorea să trăiască si dorea o carieră, avea proiecte mărețe. Avea o viață frumoasă, cum spunea ea înainte de emisiune: “Vreau să am un vibe bun”, a declarat confidentul, la Acces Direct.

Dj Lalla voia să-și cumpere casă

Confidentul tinerei susține că Laura Roșca intenționa să-și cumpere casă săptămâna viitoare. 

„Mereu optimistă și pozitivă. De aceea nu cred că s-a sinucis. N-am fost nici iubit cu ea, nici mentor, doar ne-am confesat reciproc. Nu o să spun contextul în care ne-am cunoscut, însă pot spune că era o fată extrem de puternică. Regret… eu sunt cam de-o vârstă cu tatăl ei… ducea lipsa unui tată. Ba chiar m-a rugat s-o las să-mi spună “tati”.

Bogdan Munteanu era managerul ei pentru Tik-Tok. Nicio legătură sexuală, sau gelozie, sau altceva. Ea era pe locul 4 în România pe Tik-Tok, iar Bogdan o manageria. Căutați câți bani avea Lalla strânși!

Era o femeie independentă. Iubitul ei era un medic veterinar care lucra la Glasgow 2 săptămâni, după care venea 2 săptămâni în România. Ei s-au întâlnit în Bergamo ultimul weekend (n.r. înainte să moară ea), urmând să vină marți în România, să-și cumpere casa. Dar s-au certat la Milano. Ea a venit cu o zi mai devreme. Asta e tot ce știu…''., a mai spus bărbatul. 

A consumat sau nu droguri DJ Lalla înainte să moară?

”Noi avem de la autopsie, avem o hârtie în care scrie că i s-a găsit în plămâni nisip, deci s-a înecat. Şi nu i s-au găsit, la analize, nici alcool, nici drog. Pentru că au găsit-o în tricou şi chiloţei, deci nici măcar costum de baie. Şi a găsit-o o turistă.”, notează Antena 3 CNN.

Citește și: Mioara Roman, probleme grave de sănătate. Mama Oanei Roman se simte din nou rău: ”Nu e bine”

Ce dietă specială ține Mihaela Bilic. Așa reușește să țină kilogramele la distanță: “Mănânc tot ce îmi place. Nu am niciun fel de interdicții”

Ea este femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume. Afecțiunea care îi face să crească necontrolat

Mihai Bobonete, probleme grave de sănătate. Ce se întâmplă cu actorul: „Lucrez și la acest organism ca să le ducă pe toate”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel