Ea este femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume. Afecțiunea care îi face să crească necontrolat

Data publicării:
Sursa foto: Femeie cu sani mari, captură YouTube/ Tedik TV
Descriere foto: Sursa foto: Femeie cu sani mari, captură YouTube/ Tedik TV

 O femeie spune că sânii ei au crescut necontrolat în ultimii trei ani, ceea ce a făcut-o să nu mai poată merge fără cârje.

O femeie a fost lăsată în dureri constante din cauza unei afecțiuni misterioase care i-a făcut sânii să crească necontrolat. Lamphrai Srinuan, în vârstă de 46 de ani, din Thailanda, nu poate să meargă fără cârje din cauza sânilor gigantici care îi afectează umerii, coloana vertebrală și pieptul.

Ea este femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume

Femeia în vârstă de 46 de ani a observat prima dată o modificare î în urmă cu trei ani, dar nu s-a mai gândit la nimic până când a simțit durerea la sfârșitul anului trecut. În urmă cu două luni, soțul ei, Bunleang, în vârstă de 51 de ani, a dus-o la Spitalul Buddhachinaraj din centrul Thailandei, unde medicii au rămas fără habar despre starea ei. I-au efectuat o scanare și o examinare, dar nu au descoperit niciun semn de tumori.

 "Îmi este foarte greu să stau jos sau să mă întind să dorm noaptea. Sânii sunt din ce în ce mai grei și asta mă doare foarte tare gâtul și spatele. Nu port haine pentru că toate cămășile pe care le am nu-mi mai vin acum. Am doar o singură cămașă mare pe care o port când merg la spital.", a declarat femeia, potrivit mirror.com

Ea a fost nevoită să înceteze să mai lucreze ca culegătoare de orez după ce a suferit o infecție articulară care a făcut-o să nu mai poată merge fără cârje.

De asemenea, ea trebuie să poarte o pânză grea legată la spate pentru a-și susține sânii umflați. Această afecțiune îi exercită o presiune constantă asupra coloanei vertebrale și îi provoacă dureri la nivelul sfârcurilor.

 "Osul genunchiului meu este deja afectat. Acest picior [piciorul stâng] nu poate sta în picioare pentru că articulația este aproape dispărută. Medicul a planificat să îndepărteze articulația și să pună o înlocuire. Când merg, simt că mă strivesc tot timpul."


Lamphrai apelează acum la ajutor pentru costurile medicale și speră că cineva va putea să vindece afecțiunea.

Deși Lamphrai nu a fost diagnosticată, afecțiunea ei pare să fie similară cu hipertrofia sânilor.

Ce este gigantomastia, boala sânilor foarte mari

Hipertrofia sânilor, a cărei formă este gigantomastia, este o afecțiune medicală care poate provoca creșterea necontrolată a sânilor. Gigantomastia este rară, dar nu există estimări cu privire la numărul de femei care o au, potrivit Departamentului de Sănătate al SUA. Afecțiunea poate provoca întinderea pielii, ceea ce duce la apariția de răni. Hipertrofia mamară poate afecta ambii sâni sau, în unele cazuri, doar unul singur.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel