Noi detalii despre starea de sănătate a Monicăi Anghel: „Nu pot să mă concentrez din cauza amețelii”

Data publicării:
Monica Anghel, foto Facebook
Descriere foto: Monica Anghel, foto Facebook

Monica Anghel a fost confirmată pozitiv cu virusul COVID-19. Care este starea ei de sănătate?

Monica Anghel trece prin clipe grele după ce a fost infectată cu virusul COVID-19. Artista a fost vaccinată cu schema completă și nu înțelege cum de a luat virusul. În plus, cunoștințele ei nu sunt infectate, iar fiul ei a fost testat negativ. Monica Anghel a crezut că este vorba doar despre o răceală. Cum se simt vedeta la doar câteva zile de când a luat boala?


Monica Anghel se tratează acasă, aceasta este sub atenta observație a medicului de familie și a primit tratament din partea lui Gigi Becali și Viorel Păunescu. Aceasta spune că se simte bine, dar cu toate astea se confruntă cu dureri de cap și amețeli. 


„Sunt mai bine, dar încă mă lupt cu o amețeală care nu-mi dă pace. Nu am fost internată, sunt acasă. Este pentru prima dată când sunt infectată. Am avut ambele doze de vaccin.

 

Corina Chiriac, prima reacție după ce Monica Anghel a fost infectată cu COVID-19: "Doamne, ce veste!"


Am luat legătura cu toată lumea după ce am fost testată pozitiv. Ei toți au ieșit negativi. Am avut un concert unde am stat în frig și ploaie, dar am crezut că am răcit.  Mi-am făcut testul simplu, ulterior am luat legătura cu medicul, mai apoi am primit medicamente și de la domnul Gigi Becali.


Copilul e negativ, dar trebuie să stea închis în casă cu mine pentru că este contact direct. Am vrut să învăț pentru că am foarte mult de învățat, dar nu pot din cauza amețelilor pe care le am pentru că nu pot să mă concentrez”, a mărturisit Monica Anghel în direct la Pro TV,  ‘La Măruță’.

 

Marcel Pavel, primele declarații despre starea de sănătate a Monicăi Anghel: „E o boală foarte perversă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel