Marcel Pavel, primele declarații despre starea de sănătate a Monicăi Anghel: „E o boală foarte perversă”

Data publicării:
Marcel Pavel și Monica Anghel, foto Facebook
Descriere foto: Marcel Pavel și Monica Anghel, foto Facebook

Marcel Pavel a dezvăluit cum se simte Monica Anghel după ce a fost infectată cu virusul Covid-19. 

Monica Anghel este infectată cu virusul COVID-19. Artista trece prin clipe grele și nu poate înțelege cum a luat aceste virus ucigaș, mai ales că era vaccinată cu ambele doze împotriva coronavirus. 


Monica Anghel se află în izolare acasă, împreună cu fiul ei care din fericire nu a luat boala. Soțul artistei se află cu mama acesteia, departe de pericolul de a intrat în contact cu virusul. 


Monica Anghel s-a simțit rău câteva zile la rând așa că s-a gândit să își facă un test rapid. Din păcate a ieșit pozitiv, iat vedeta s-a izolat în casă și a anunțat pe toată lumea cu care a intrat în contact.

Marcel Pavel a vorbit în urmă cu câteva zile cu buna lui prietenă. Artistul spune că nu știe foarte multe despre starea ei de sănătate, dar este bine deocamdată și se ține de tratamentul prescris de medic. 


„Ce ştiu despre Monica este şi ce ştiţi voi. Alaltăieri am vorbit cu ea şi mi-a zis că e ok. Nu cunosc mai multe detalii. Totuşi e vaccinată şi s-a îmbolnăvit. Toată lumea e bulversată în perioada asta. E o boală foarte perversă. Eu cred că Monica are o formă uşoară. Ţine legătura cu medicul ei cu siguranţă şi urmează tratamentul. Mai multe nu cunosc”, a spus într-un interviu pentru fanatik.ro.


Marcel Pavel a fost infectat și el cu virusul COVID-19 în anul 2020 și a trecut prin clipe de groază. Artistul a dezvoltat o formă gravă a bolii, care aproape l-a răpus. A stat internat în spital și spunea la acea vreme că a simțit că nu va câștiga lupta cu boala. 


„A fost cumplit, am fost la un pas de moarte. În spital, am simţit o linişte extraordinară. Am ieşit cu tensiune 18 din spital. Îmi pare rău că o parte din români au avut un comportament urât faţă de mine. Eu nu mă murdăresc pentru nimic în lume, în special pentru bani. Înlocuiţi veninul cu miere, răutatea ne face să ne pierdem minţile. În timp ce eu eram cu un picior în groapă, îmi aduceaţi injurii. M-aţi acuzat că am fost plătit cu 100.000 de euro, ce este cu dumneavoastră”, a declarat Marcel Pavel, în urmă cu ceva timp, la Antena 3.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience