Corina Chiriac, prima reacție după ce Monica Anghel a fost infectată cu COVID-19: "Doamne, ce veste!"

Data publicării:
Monica Anghel și Corina Chiriac, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Monica Anghel și Corina Chiriac, sursa facebook/ colaj foto

Monica Anghel se află printre vedetele infectate cu COVID-19. Colegii de breaslă ai vedetei au rămas șocați de această veste.

Monica Anghel a fost confirmată cu virusul Covid-19 chiar dacă era vaccinată cu ambele doze. Artista a fost cea care le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că a fost infectată cu virusul care a împânzit o lume întreagă. 

Cântăreața a postat și o fotografie pe Instagram, care le-a dat fanilor de înțeles că starea ei de sănătate nu este una prea bună. Monica Anghel era vaccinată cu schema completă, dar tot a fost infectată cu Covid-19. 


„Sunt vaccinată cu ambele doze și cu toate acestea tot am făcut covid ........ aveți grijă de voi”, a scris Monica Anghel pe Instagram. 

În urma anunțului făcut de artistă, tot mai mulți colegi de braslă au reacționat. Printre aceștia se numără și Corina Chiriac, căreia nu i-a venit să creadă că buna sa prietenă se luptă cu virusul.

”Doamne, Monica, ce veste rea! Te îmbrățișez cu cele mai sincere urări de bine!” ., a fost comentariul Corinei Chiriac.

Și Horia Brenciu i-a urat toate cele bune Monicăi: ”Sănătate maximă, Monica dragă!” . 

 

Din ce în ce mai multe vedete sunt confirmate pozitiv cu Covid-19

 

Irinel Columbeanu a avut nevoie de îngrijirile medicilor după ce a început să se simtă din ce în ce mai rău din cauza virusul Sars-CoV-2. Afaceristul a fost dus de urgență la spital. 


Elena Merișoreanu, Viorica de la Clejani, Theo Rose și Adela Popescu au trecut prin spaima vieții după ce au fost confirmate pozitiv cu Covid-19. 


Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani au avut nevoie de ajutorul medicilor și au fost internate la Institutul Matei Balș din Capitală. Cele două artiste se află acum înafara oricărui pericol, dar și-au îndemnat fanii să apeleze de urgență la ajutorul cadrelor medicale dacă se simt rău. 

Theo Rose a fost depistată pozitiv cu virusul  SARS-COV-2 pentru a doua oară.  Artista a mai avut Covid anul trecut, în luna noiembrie. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel