Noi cutremure vor zgudui România. Carmen Harra, previziuni sumbre: „Să vă așteptați la ele”

Data publicării:
Carmen Harra, captură video Youtube
Descriere foto: Carmen Harra, captură video Youtube

Carmen Harra a dezvăluit noi informații despre posibilitatea producerii unui cutremur mare în România. 

Carmen Harra a fost invitată în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV, unde a dezvăluit noi informații despre un posibil cutremur la noi în țară. Celebra clarvăzătoare spune că nu vede un astfel de dezastru în viitor în România, însă oamenii trebuie să se aștepte la cutremure mici, care nu vor întârzia să apară. 

„Vreau să stăm liniștiți. Cutremurule astea sunt doar de suprafața și se vor termina. S-ar putea să mai fie cutremure mici, dar nu de magnitudine, cum a fost cel din 1977. Eu l-am trăit pe acela, am ieșit din clădire cu 5 minute înainte să se prăbușească, simțeam că mor și nu știam de ce. Intuiția mea mi-a salvat viața. Am fost la două străzi de unde a murit Toma Caragiu, Doina Badea, dar nu vine cutremur de magnitudine în România. Mici o să mai fie, dar să nu vă fie frică, pentru că nu se întâmplă pentru o perioadă de timp, suntem protejați. Dar la cutremure mici să vă așteptați la ele, s-ar putea să mai existe atât pe parcursul anului ăsta, cât și în anii viitori, dar nu de magnitudine.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Te-ar putea interesa și: Adevărul despre relația Oanei Zăvoranu. Carmen Harra: „Apare fenomenul trădării. Trece printr-o perioadă extrem de dură la ora actuală”

„Vine însă un cutremur mare în altă parte a lumii”

Mai mult, Carmen Harra a făcut un apel către autoritățile din România, care nu fac nimic în reabilitarea clădirilor cu risc seismic, ce pot fi dărâmate chiar și de un cutremur mic. De asemenea, în lume se va întâmpla curând un dezastru, spune ea. 

„Îi rog pe cei care sunt la Primăria București să facă ceva pentru clădirile care vor cădea la un posibil cutremur, nu știu de ce nu se face asta și nu știu dacă eu am dreptul să vorbesc despre asta, dar mă doare de câte ori vin în București. Mă uit la clădiri și mă gândesc că ele vor cădea și la un cutremur mic. Trebuie să facem ceva, însă nu vă fie frică, nu vine cutremur mare. Eu nu sunt specialist de cutremure, sunt doar un om intuitiv, însă în intuiția mea nu simt că vine nimic dezastruos. De asta și vin în România în mai, pentru că știu că nu o să se întâmple nimic. Vine însă un cutremur mare în altă parte a lumii în viitor, dar nu la noi.”, a mai spus aceasta. 

Citește și: Carmen Harra, previziuni despre căsnicia Oanei Matache: „Sunt discuții puternice. Când e vorba de trădare...”

Ce se întâmplă în România, pe partea economică

Când vine însă vorba de situația economică de la noi din țară, Carmen Harra spune că trebuie să ne așteptăm la ce este mai rău.

“Legat de criza economică, devine foarte evidentă! Inflația ia proporții uriașe, prețurile se ridică de la o zi la alta. Eu vorbesc de câțiva ani  și le spun oamenilor: “Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren, chiar și o mașină. Pentru că prețurile  devin inaccesibile și cresc la produsele de orice natură. Nu mai vorbim de case, care cum spunea și Forbes Magazine, vor crește în următoarele două luni, cu 22 %. Așa că încercați, dacă puteți să nu țineți banii în bancă, își pierd complet valoarea. Încercați să investiți în proprietăți pentru că abia acolo banii cresc în valoare iar imobiliarele.”, a declarat Carmen Harra, potrivit ciao.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel