Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Data publicării:

O artistă a murit noaptea trecută, după ce și-a pus capăt zilelor.

Este doliu în lumea muzicii românești. O cântăreață a fost găsită înecată în Lacul Morii din București, noaptea trecută. Este vorba despre  Simona Săndulescu, care a postat pe rețelele de socializare și un mesaj de adio. Imediat ce au văzut postarea șocantă făcută de această în mediul online, atât familia, cât și prietenii apropiați au încerca să dea de ea cu disperare. Toți cei care au cunoscut-o pe Simona sunt șocați, pentru că nu se așteptau niciodată la un astfel de gest necugetat din partea ei. Din păcate, nimeni nu a reușit să o mai salveze pe solistă, corpul neînsuflețit fiind găsit mai târziu, chiar în locul în care aceasta a premeditat tot. Din cele scrise de femeie în postarea prin care și-a luat rămas bun de la toți cei apropiați, ar fi fost vorba despre o poveste de dragoste neîmpărtășită.

„Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc! Dar viața a devenit insuportabilă pentru mine.....Vă rog să mă iertați! Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite....Draga mea Cristina Deutsch, te rog să îi transmiți!”, a scris Simona Săndulescu pe Facebook, înainte să-și ia viața.

 

 

Artista Mioara Mira Voicu, apel disperat

Imediat după ce a făcut acea postare șocantă pe rețelele de socializare, toți prietenii apropiați, dar și familia i-au scris zeci de comentarii acesteia, prin care o rugau să nu apeleze la acest gest. Printre aceștia se numără și artista Mioara Mira Voicu, care a încercat prin orice mijloc să dea de femeie.

„Cineva care este mai aproape de Lacul morii..să acționeze mai repede! Doamne ferește! Dragilor, m-am rugat pentru ea! Va rog, rugați-vă pentru ea!! Rugăciunea face minuni !Sper din suflet să fi fost doar un gând necurat...și să stea undeva, să cugete bine, să tragă concluzia că nu este bine ceea ce vrea sa facă! TE ROG,DOAMNE LUMINEAZĂ-I MINTEA ȘI SUFLETUL!”, a scris Mioara Mira Voicu la postarea Simonei.

„Ce faci, Simona! Azi e Schimbarea la față a Mântuitorului Hristos! Nu te lăsa amăgită de cel rău! Nu-ți pierde sufletul pentru o iubire pământeană! Viața este frumoasă, merită trăită! Domnul să-ți dea putere să reziști ispitei! Noi te iubim! Ești o ființă minunată!”, a fost comentariul scris de altă cunoștință.

Poliția confirmă decesul artistei

„La data de 6 august, în jurul orei 1.40, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 20 a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un lac din Sectorul 6, se află o persoană înecată. La fața locului s-au deplasat polițiști cadrul Secției 20 și un echipaj de pompieri – scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanei din apă. Totodată, un echipaj medical, în urma verificărilor, a constatat decesul.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.”, a transmis poliția, potrivit cancan.

Citește și: De ce Jojo nu a devenit din nou mamă: ”Aș fi făcut și vreo 4 copii”. Ce a sfătuit-o mama saGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience