Lili Sandu a trecut prin clipe de coșmar cu fiul ei: „S-a pus în genunchi și voia să dea cu capul de parchet”

Data publicării:

Lili Sandu a dezvăluit care sunt provocările prin care trece, odată cu creșterea fiului său.

Lili Sandu se bucură din plin de viața de mămică și de clipele unice pe care le trăiește lângă Thomas, băiețelul ei. Vedeta este extrem de atașată de micuț, de care nu se mai poate despărți nicio clipă. Totuși, cu cât vârsta înaintează, cu atât și comportamentul copilului începe să se schimbe, iar provocările sunt din ce în ce mai mari. Invitată recent în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV, actrița a povestit despre stările negative cu care se confruntă în prezent micuțul ei, stări pe care le poți înțelege doar atunci când devii părinte.

„Are destul de multe stări, am înțeles că este vârsta. La noi a început pe la 1 an și șase luni, dar știi cum a început? Văzând la alți copii. Jucându-se la bloc cu alții copii, a văzut o fetiță care se dădea cu capul de ciment, dar nu dădea tare.

Și a venit în casă în ziua aia, s-a pus în genunchi și voia să dea cu capul de parchet. Și zic: Doamne, ce se întâmplă? Ce pot să fac? Îl iei în brațe și mergem mai departe”, a spus Lili Sandu în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

Lili Sandu a trecut prin clipe de coșmar în vacanță: ”Nu mai vreau nimic de la viață, este ceva îngrozitor”

 

 

Lili Sandu, confesiuni emoționante din viața de mamă

Recent, actrița a publicat o postare emoționantă pe rețelele de socializare, cu privire la o experiență prin care a trecut cu fiul său. Artista, care uneori este mult prea obosită și nu are răbdare pentru a-i face toate poftele lui Thomas, a primit o lecție de zile mari din partea băiețelului.

„Azi dimineața am trăit unul din momentele acelea de care am auzit înainte să devin mama ( au existat și altele dar parcă azi a fost la un alt nivel), iubirea supremă și necondiționată.. După o noapte în care Thomas a fost super agitat și eu atât de doborâtă fizic, încât n-am reușit să îl plimb așa cum îmi spunea mititelul de el, ba mai mult, l-am și repezit de câteva ori spunându-i gata, treci la somn, într-un final a adormit în suspine, iar eu cu spatele la el… Azi dimineață s-a așezat în fața ușii de la baie, uitându-se la mine cum ma spălam pe dinți, zâmbind cu bunătate, ca un om matur și mi-a spus Mo( așa mă alintă el) să știi că eu te iubesc enooolm dal enooolm să știi…

În momentul ăla am izbucnit în plâns și am regretat atât de mult tot comportamentul meu de simțeam cum mi se frânge inima în bucăți…Și aș fi fost mulțumită nemărginit doar cu atât, cu vorbele alea dar, wait there’s more..În timp ce plângeam, l-am luat în brațe și i-am spus că-mi pare atât de rău, iar el îmi pupă efectiv lacrimile și mă mângâia pe obraz: Mami, o să tleacă, eu sunt aici.. Ce lecție de bunătate și iubire de la o mâna de omuleț! Mi-au dat lacrimile azi toată ziua așa din senin doar când îmi aduceam aminte, într-un supermarket cineva s-a oferit chiar să-mi aducă un șervețel.”, a povestit recent Lili Sandu pe rețelele de socializare.

Lili Sandu, confesiuni emoționante din viața de mamă: ”M-am ascuns în mașină și am plâns. Simt că pleacă de lângă mine”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel