Niculina Stoican, descurajată de mama sa în carieră: Nu și-a dorit niciodată să cânt

Data publicării:
Captură video Youtube/ AntenaStars
Descriere foto: Captură video Youtube/ AntenaStars

Niculina Stoican a dezvăluit faptul că mama sa nu și-a dorit niciodată ca aceasta să urmeze o carieră în domeniul muzical.

Niculina Stoican este una dintre cele mai apreciate și iubite câtărețe de muzică populară de la noi din țară. Chiar dacă acum se bucură de extrem de mult succes, vedeta nu a fost susținută la început de mama ei să pășească în acest domeniu. Motivul este reprezentat de faptul că aceasta știa deja prin ce a trecut și cât de mult s-a chinuit să ajungă sus, fapt pentru care și-a sfătuit fiica să stea departe de domeniul muzical. Cu toate acestea, artista și-a urmat îndeaproape mama, luând cel mai bun exemplu de la ea, pe toate planurile.

‘’Mama nu și-a dorit niciodată să cânt, pentru că ea s-a chinuit foarte mult. Ea are așa o poveste de viață frumoasă, este un om atât de frumos în suflet și în minte și în ființa ei. Cu atâta iubire pe care a dăruit-o, nu a primit înapoi decât suferință. Nu am nevoie de mai multe sfaturi, decât de exemplul ei. Ea l-a iubit pe tata dincolo de lume. Nici nu cred că există o asemenea iubire. N-am putut să o înțeleg niciodată. L-a iubit și l-a iertat pentru absolut tot ce i-a făcut”, a povestit Niculina Stoican la Etno Tv, potrivit spynews.

Bunica Niuclinei Stoican are probleme de sănătate

Vedeta a izbucnit recent în lacrimi, în cadrul unei emisiuni, povestind problemele de sănătate pe care le are bunica sa. Aceasta a dezvăluit faptul că femeia nu traversează cea mai bună perioadă, motiv pentru care s-a ocupat chiar ea de bătrână și a dus-o la clinicile necesare, pentru a-i face cele mai bune tratamente.

„Bunica mea este bolnăvioară, are probleme cu inima și a avut în ultima perioadă niște probleme, iar eu m-am speriat. I-am făcut toate investigațiile, am adus-o la mine la Târgu Jiu. E de o săptămână la mine și probabil că o să mai stea o săptămână, dar de ieri se simte mult mai bine, iar eu sunt foarte, foarte fericită.”, a dezvăluit recent Niculina Stoican, la Antena Stars, potrivit spynews.

Artista, devastată de gândul că ar putea să-și piardă bunica

Vedeta mărturisea și faptul că i-a fost extrem de greu să zâmbească și în fața publicului, când în interiorul ei era o așa mare supărare. Aceasta explică faptul că atât ea, cât și soțul ei sunt extrem de atașați de femeia pe care și-ar dori să o țină veșnic în viață, lângă ei. Cu toate acestea, Niculina Stoican este conștientă de vârsta înaintată pe care o are femeie pe care o iubește atât de mult.

„Nici nu știu cum am urcat pe scenă, nici nu știu cum am putut să zâmbesc, dar a trecut. (...) Bunica mea are 94 de ani, eu și soțul meu niciodată nu ne-am dezlipit de ea, întotdeauna am fost cu ea. Noi aveam așa o legătură strânsă, încât când se întâmplă lucruri de astea, greu fac față. (...) Aș vrea s-o păstrez lângă mine veșnic dacă s-ar putea. Sunt momente prin care trec și pe care nimeni nu le știe. Eu nu sunt de neînfrânt și nu sunt de fier, sunt om, la fel ca ei.”, a spus, plângând, artista.

Niculina Stoican, MOTIVUL pentru care nu merge la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian: Nici nu am să mă duc curând

Recunoaște personajul: Indiciu: Este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică popularăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel