Niculina Stoican, MOTIVUL pentru care nu merge la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian: Nici nu am să mă duc curând

Data publicării:
Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian, captură video YouTube
Descriere foto: Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian, captură video YouTube

Niculina Stoican a dezvăluit motivul pentru care nu a mers niciodată la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian.

Niculina Stoican este o îndrăgită artistă de muzică populară de la noi din țară, care a urcat de foarte multe ori pe scenă cu regretatul artist, Petrică Mâțu Stoian. Între cel doi a fost o relație atât de specială, astfel încât moartea artistului a șocat-o pe aceasta. Niculina Stoiacan a recunoscut recent faptul că nu a ajuns la mormântul prietenului ei bun, de când a murit, fapt ce a mirat pe toată lumea.

"Eu nu am fost la el la mormânt și probabil că nici nu am să mă duc curând, pentru că încă nu m-am obișnuit cu ideea că nu mai este și sinceră să fiu nici nu știu când am să mă obișnuiesc. Pentru mine, el în sufletul meu este încă viu, cumva refuz să cred că nu mai este și mă țin ancorată în amintirile mele. Am avut o relație într-adevăr specială.", a mărturisit Niculina Stoican, potrivit WOWbiz.ro.

Petrică Mâțu Stoian i-a apărut în vis Niculinei

Vestea că artistul s-a stins din viață, a șocat o lume întreagă.

Într-un interviu pentru emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, Niculina Stoican, buna prietenă a regretatului artist, a povestit, în lacrimi, cât de apropiați erau și cum a afectat-o moartea acestuia. 

”Relația mea cu Petre a fost de cu totul altă natură. O relație bazată în primul rând pe locul în care ne-am născut. Noi împreună eram o forță și cream atâtea invidii și atâtea răutăți, că au fost atâția colegi în jurul nostru care nu au făcut nimic altceva toată cariera lor decât să ne despartă, să ne dea la o parte, să nu mai fiu eu, să vină altcineva. Este liberul arbitru, este legea supraviețuirii, ca-n junglă. Cine poate oase roade, cine nu nici carne moale. Eu nu aveam nevoie și nici el. Nu aveam nevoie unul de celălalt să ne susținem pe scenă. Noi eram o forță și separat.”, a declarat Niculina Stoican, la PRO TV.

Regretatul artist i-a apărut în vis Niculinei Stoican

Mai mult, cântăreața spune că Petrică Mâțu Stoian i-a apărut în vis, pentru a-i aminti de înțelegerea pe care cei noi au făcut-o cu ani în urmă.

”Noi am avut o înțelegere pe care eu am respectat-o cuvant cu cuvânt! L-am și visat, mi-a spus: să nu uiți de înțelegere!”, a mai mărturisit Niculina Stoican.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel