Carmen Tănase, șocată de facturi: Este o crimă fatală, ne transformăm în asistați sociali! În februarie - martie o să fiu în pragul infarctului

 Carmen Tănase, sursa instagram
Descriere foto: Carmen Tănase, sursa instagram

Carmen Tănase s-a arătat revoltată de facturile pe care le-a primit la gaz și curent. Ce a spus actrița și de ce nu i-a arătat facturile mamei sale.

Facturile uriașe la curent au șocat pe toată lumea, iar Carmen Tănase se află printre cei afectați, la fel ca Dani Oțil, Mihai Trăstariu, și mulți alții.

Actrița s-a arătat revoltată și a dezvăluit că mama ei, care are 90 de ani, trăiește doar dintr-o pensie de 1.300 de lei pe lună, motiv pentru care nici nu a avut curaj să îi arate noile facturi la gaze și la curent, pentru că nu a vrut să o supere pe bătrână.

Actrița nu este de acord cu măsurile luate de guvernanți și crede că dacă lucrurile vor merge tot așa, mulți oameni vor avea de suferit.

"Cumva, noi suntem transformați toți, aproape toți, marea majoritate în persoane vulnerabile, asistați social. Asta a făcut statul cu populația sa, în principiu plătitoare de taxe, adică o populație care își plătește existența. Ceea ce se întâmplă acum cu facturile este o crimă. Vor să ne transforme pe toți în asistați social, persoane vulnerabile. Trebuie să spunem stop. Brusc ne transformăm în asistați sociali! Dacă oamenilor le convine chestia asta, atunci bine", a declarat Carmen Tănase la Antena 3, potrivit DC News. 


"Probabil că în februarie sau în martie o să fiu în pragul infarctului"


Actrița a spus că se teme pentru lunile următoare, când facturile se vor scumpi și mai tare și este revoltată că românii nu s-au revoltat mai tare. 

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 17 ian 2022, 09:49 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience