Monica Tatoiu, facturi uriașe la gaze și curent: „Sunt furăciuni. Ăștia care ne-am făcut case, să ne trăiască”

Data publicării:
Monica Tatoiu, foto Facebook
Descriere foto: Monica Tatoiu, foto Facebook

Monica Tatoiu este șocată de facturile primite pentru curent și gaze.

Monica Tatoiu a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Showblitz”, de la Antena 3, că a primit o factură uriașă la gaze și curent. Vedeta spune că are de plată 14.000 de lei pe luna ianuarie, în condițiile în care locuiește cu soțul și cu pisicile. Ce-i drept, ei au o casă la curte, astfel că au și costurile ceva mai mari decât la un apartament obișnuit. Cu toate astea, ea se amuză și spune că nu are piscină, ca să aibă vreun consum uriaș.

 

”Mi-a venit factura la gaze și la energie pe luna decembrie și jumătate din ianuarie 14.000 de lei. Am pisici și n-am piscină. Ăștia care ne-am făcut case, să ne trăiască. Amândouă facturile sunt furăciuni” a spus Monica Tatoiu la Showblitz de la Antena 3.

Monica Tatoiu, la un pas de moarte: „Am zis să se întâmple repede, ca să nu simt nimic”. Cum a fost salvată vedeta


Facturile uriașe la curent au speriat pe toată lumea. Nici vedetele nu stau prea relaxate în așteptarea facturilor. 

Într-un interviu pentru Spectacola și DC News, Cove a mărturisit că a început anul cu o grijă în plus. Prezentatorul TV spune că așteaptă cu sufletul la gură facturile la curent.

Cove, de la Surprize Surprize la Flash Monden. Marea transformare a actorului / Interviurile Spectacola și DC News


„Este un an al incertitudinilor, nu-i așa? Cu toții ne întrebăm cât o să plătim facturile. E un an care a început cu multe semne de întrebare. Dar un an în care, sperăm cu toții, lucrurile se vor așeza și ne vom putea relua viața de dinainte”, a mărturisit Cove în interviul de la Spectacola. 

„Ai avut vreo surpriză la facturi?”, a fost întrebat acesta de către Georgiana Ioniță, gazda emisiunii. 

„Nu, pentru că încă nu mi-au venit. Dar le aștept cu sufletul la gură. Mă țin în tensiune încă”, a răspuns actorul, în spirit de glumă, pentru Spectacola. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel