Nicoleta Luciu și-a iertat tatăl, în prag de sărbători. Cei doi vor petrece împreună Crăciunul: „Să fim cu toții acolo”

Data publicării:
Sursa foto: Nicoleta Luciu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Nicoleta Luciu, Instagram

Nicoleta Luciu și tatăl său au îngropat securea războiului. Cei doi vor petrece Crăciunul împreună. 

Surorile Luciu au fost crescute de un tată alcoolic, care le-a făcut viața un calvar. Mama Nicoletei era victima agresiunii fizice, iar cele două surori au trăit în frică și teroare mulți ani. Cu toate astea, în prag de sărbători Nicoleta Luciu a decis să-și ierte tatăl. 

Nicoleta Luciu și-a iertat tatăl, în prag de sărbători

Ion Luciu a dezvăluit, într-un interviu recent, că va petrece Crăciunul alături de Nicoleta Luciu și familia ei, la Miercurea-Ciuc. Totodată, bărbatul a mărturisit că le-a pregătit deja cadouri pentru cei mici. 

„Sunt bine, sănătos și bucuros, în același timp. De Sărbători, o să mă duc la Nicoleta la Miercurea- Ciuc, să fim cu toții acolo. Nepoțeilor le-am pregătit deja jucăriile de la Moș Crăciun. O să fie frumos.”, a declarat Ion Luciu, pentru Click!.

Cele două fiice ale sale îi sunt alături părintelui lor, și îi oferă atât sprijin emoțional, cât și financiar, atunci când bărbatul are nevoie.

„Fetele mă ajută și cu bani! Însă, nu mi-am mai văzut cei patru nepoței de trei ani, eu nu prea sunt cu drumurile lungi, până la Miercurea Ciuc, unde s-a mutat Nicoleta.”, spunea, în urmă cu ceva timp, Ion Luciu.

Nicoleta Luciu, DIETA prin care a slăbit 30 de kilograme: „Vreau să fiu veșnic tânără”

Nicoleta Luciu, copilărie grea din cauza tatălui ei alcoolic

Chiar dacă copilăria este pentru mulți oameni o amintire frumoasă, pentru vedetă acea etapă reprezintă o amintire foarte neplăcută. 

„Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele și toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem”, a declarat Nicoleta Luciu pentru playtech.ro.


Nicoleta Luciu spune că nu putea să își facă nici temele deoarece nu avea voie să folosească curentul electric. Vedeta se trezea în zori de zi pentru a nu merge la școală fără lecțiile făcute. 

„Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească. Mă trezeam la 3 dimineaţa ca să-mi fac lecţiile pentru şcoală”, a mai adăugat vedeta.


Nicoleta Luciu spune că tatăl ei era așa din cauza alcoolului. Ea nu a simțit dragostea de tată și nici nu a auzit vreodată o vorbă bună. Toată copilăria ei a fost una de coșmar, în care tatăl le agresa verbal. 


„Îmi era foarte frică de el. N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar”, a dezvăluit Nicoleta Luciu pentru sursa citată anterior.

Citește și: Neurochirurgul Leon Dănăilă trăiește la limita sărăciei: „Mă simt ca un boschetar. N-am nicio avere, n-am nimic. Toate astea pentru oameni”

Mirela Vaida, rețetă de sarmale moldovenești. Secretul inedit folosit de prezentatoare: „Pentru a da savoarea asta. După gustul din copilărie” / EXCLUSIV

Sanda Ladoși: „Încerc deja de ceva timp să schimb asta”. Artista, decizie importantă de Crăciun / EXCLUSIV

Saveta Bogdan, despre tradițiile pe care le respectă de Crăciun. Ce își dorește artista pentru anul 2023: „O să plec în America”/ EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel