Sanda Ladoși: „Încerc deja de ceva timp să schimb asta”. Artista, decizie importantă de Crăciun / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Sanda Ladoși ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum vor arăta sărbătorile de anul acesta, în familia sa.

Sanda Ladoși se pregătește cu nerăbdare de sărbătorile de iarnă, care sunt din ce în ce mai aproape. Dacă în timpul anului, artista are agenda plină, în perioada Crăciunului aceasta se va relaxa acasă, alături de familia sa. În exclusivitate pentru Spectacola, Sanda Ladoși ne-a dezvăluit care sunt planurile pe care le-a făcut deja anul acesta de Crăciun, dar și care sunt tradițiile pe care familia sa le respectă întotdeauna, în această perioadă din an. 

„Sărbătorile sunt simple, nu fac mult caz din asta. Copiii așteaptă cadourile, ca de obicei. Încerc deja de ceva timp să schimb asta, să nu fie axat doar pe ideea de cadou. Adică Crăciunul să fie asociat cu cadourile. Vreau să găsim puțin și partea spirituală, am avut niște discuții foarte interesante cu copiii și văd că ei înțeleg lucrurile astea, e important să ne facem viața colorată prin lucruri mărunte, dar nu asta înseamnă tot. Nu o casă și o mașină îți creează echilibrul și frumusețea în viață, nicidecum. Acestea sunt complementare, dar sunt alte lucruri mult mai importante.”, a declarat Sanda Ladoși, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Poate te interesează și: Cum se menține Sanda Ladoși în formă, la 52 de ani: „Mănânc de toate, inclusiv slănină și ceapă” / EXCLUSIV

 

Tradițiile pe care artista le respectă de Crăciun

Chiar dacă mai există câteva tradiții pe care artista le respectă în fiecare an de Crăciun, învățate încă din copilărie, aceasta ne-a dezvăluit faptul că nu se mai pune problema colindatului, în familia sa. Cei doi copiii sunt deja prea mari, iar oamenii nu mai sunt atât de primitori, ca pe vremuri, ne explică artista. 

„Da, tradițiile cu care eu am fost învățată, la rândul meu, le respect. Mergem la colindat, dar să-ți deschidă cineva ușa. Ne-am duce, mai mult la țară mai merge tradiția asta, dar la oraș cine mai deschide ușa? E foarte greu. Cred că am depășit oricum faza asta cu colindatul, cu copiii mei, pentru că sunt mari. Ioana face 14 ani, Bogdan 16, au alte preocupări, dar le-am făcut în fiecare ani. Erau foarte bucuroși, era cu bucurie.”, ne-a mai dezvăluit artista.

Citește și: Mirela Vaida, rețetă de sarmale moldovenești. Secretul inedit folosit de prezentatoare: „Pentru a da savoarea asta. După gustul din copilărie” / EXCLUSIV

 

Cum își crește Sanda Ladoși copiii

Viața de mamă cu doi adolescenți aduce provocări în fiecare zi, mărturisește Sanda Ladoși, care totuși reușește să le facă față cu brio, de cele mai multe ori. Vedeta încearcă să le insufle celor doi copii cele mai importante principii de bază, dar, în același timp, să le ofere și libertatea de care aceștia au nevoie. 

„Dacă știi ce vrei să obții de la ei, dacă știi ce vrei tu, ca părinte, nu e greu. Noi avem datoria să îi coordonăm, dar nu putem să le trăim viața și nu putem lua decizii în locul lor. Ei trebuie să fie ajutați să-și găsească drumul. Eu nu spun că nu-i o provocare, în fiecare zi este, pentru că eu vin dintr-o altă generație, cu altă educație, alte principii și este complicat. Încerc să am mintea deschisă, să mă adaptez la vremurile de astăzi, dar să nu uit că educația, indiferent de epocă, și cei șapte ani de acasă sunt valabili oricând, și peste 2000 de ani. Cei șapte ani de acasă vor fi mereu importanți. Atunci, caut să fiu în echilibru cu realitatea, dar și cu bunul simț.”, a mai declarat, în exclusivitate pentru Spectacola, artista. 

Poate te interesează și: Paul Surugiu - Fuego, interviu de suflet, în preajma sărbătorilor: „Nu-mi imaginam pe vremea aia că voi deveni, prin cântecele mele, un brand al Crăciunului” / EXCLUSIV

 

„Nu-i cer nimic lui Moș Crăciun”

Când vine vorba de scrisoarea pentru Moș Crăciun, Sanda Ladoși spune că anul acesta nu o va mai scrie. Aceasta susține faptul că Dumnezeu a fost deja suficient de generos cu ea, astfel încât nu mai are nicio dorință.

„Nu-i cer nimic lui Moș Crăciun. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântarea de a avea această viață. Nu mai am ce să cer. Sunt sănătoasă, deci trebuie să binecuvântez ceea ce am.”, a conchis Sanda Ladoși. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel