Saveta Bogdan, despre tradițiile pe care le respectă de Crăciun. Ce își dorește artista pentru anul 2023: „O să plec în America”/ EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Saveta Bogdan a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, ce tradiții respectă de Crăciun, dar și ce așteptări are de la noul an.

Saveta Bogdan se numără printre cele mai iubite interprete de muzică populară. Artista recunoaște că a avut un an frumos și speră ca nou an să fie la fel. În exclusivitate pentru Spectacola, Saveta Bogdan a dezvăluit ce își dorește de la nou an.

Ce își dorește Saveta Bogdan de la anul 2023

Artista ne-a mărturisit că își dorește să scoată un nou album cu melodii, dar și să înregistreze piese alături de orchestra de la Cluj. De asemenea, artista a precizat că va pleca câteva luni în America, pentru a petrece timp alături de fiica ei stabilită acolo. 

„De la noul an îmi doresc să mai fac un CD, neapărat, poate fac noi înregistrări cu orchestra de la Cluj, pentru că ăia sunt ardeleni de-ai mei. De asemenea, îmi doresc neapărat să mai merg în America să mai stau acolo cinci, șase luni. Trebuie să mă duc să mai stau și la fata mea. Ea m-a chemat de sărbători și i-am spus că mă duc la ea dacă este frig în casă, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că este bine, adică pot să stau lejer, Până acum nu am avut probleme cu căldura. Acum câteva zile a venit o femeie și mi-a făcut curat în toată casa, acum îl aștept pe preot să vină cu Crăciunul. Eu mi le fac pe toate din timp, că nu mai am când să le fac. ”, a declarat Saveta Bogdan, în exclusivitate pentru Spectacola.

Citește și: Saveta Bogdan, truc inedit pentru ca bradul de Crăciun să reziste cât mai mult: „Se pulverizează pe el în fiecare zi”/ EXCLUSIV

Saveta Bogdan, despre tradițiile pe care le respectă de Crăciun

Cât despre tradițiile de Crăciun, artista a spus că le respectă pe toate cu sfințenie. Saveta Bogdan ne-a povestit și cum va petrece sărbătorile anul acesta. 

„Eu respect toate tradițiile care se fac de sărbători. Eu fiind ardeleancă, îmi respect tradițiile. Colindăm, am fost la toate televiziunile. Pe data de 25, în ziua de Crăciun, eu o să cânt la un restaurant. Am în București un frate care o să vină pe la mine cu fata lui, dar nu putem să stăm prea mult pentru că eu o să plec la cântări. Între Crăciun și Revelion o să am alte cântări. Am activitate și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Când pot mă spovedesc și eu, mă împărtășesc, dar nu țin tot postul. Îl țin atât cât pot. Țin vinerile și o să mai țin post în ultima săptămână. 

La Bistrița Năsăud, de unde sunt eu, încă se mai păstrează tradițiile. În București, eu am noroc cu televiziunile, cu cântările. Dacă stai în casă, vin copiii la ușă și te colindă. Dacă le deschizi ușa le dau bomboane, bani, ce are fiecare. Așa este în București, dar în Ardeal nu este așa. Îi vezi pe geam, știi cine vine. Aici îți e și frică să deschizi ușa, că nici nu știi ce se întâmplă. Pot să fie unii care bagă copiii în față, îți dă cu spray și aia e. Trebuie să fii mereu cu cineva. Eu am noroc că vine la mine o prietenă, care este plecată în Italia. O să fim mai mulți. 

Eu tot timpul am program. Am fost la Roma pe 3 și 4 decembrie și am cântat pentru românii din diaspora. Le-am cântat folclor, muzică de petrecere. Am cântat și în limba italiană. Eu cânt în mai multe limbi, în limba greacă, arabă, maghiară, sârbește, de toate. O adevărată cântăreață, care cântă într-un restaurant, trebuie să știe să facă show. Pe scenă cânți câteva melodii și aia e. ”, a mai spus Saveta Bogdan. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel