Nicoleta Luciu, DIETA prin care a slăbit 30 de kilograme. Lista alimentelor la care a renunțat complet: „Îmbătrânești de la ele”

Data publicării:

Nicoleta Luciu a dezvăluit care sunt alimentele pe care refuză să le mai consume, de dragul tinereții veșnice.

Nicoleta Luciu a dispărut o lungă perioadă de timp din luminile reflectoarelor, părăsind chiar și viața de Capitală. Vedeta s-a mutat la Miercurea-Ciuc, acolo unde și-a dorit să-și dedice tot timpul vieții de familie, cu prețul de a părăsi lumea mondenă o perioadă. Cu toate acestea, actrița nu a uitat nici să se îngrijească de propria imagine și persoană, dorindu-și să fie în cea mai bună formă fizică a sa. Pentru a obține măsurile de altă dată, aceasta a apelat și la o dietă, cu ajutorul căreia Nicoleta povestea recent că a reușit să dea jos până la 30 de kilograme.

„Am un baton pe care trebuie să-l împart în trei, o gură la șase ore. Am mâncat două banane azi. Eu mănânc cât să pot merge pe stradă. Eu vreau să fiu veșnic tânără, de câțiva ani nu mai mănânc carne, nu mai mănânc lactate, cafeină, proteină, am trecut pe vegetal. Cică îmbătrânești de la ele. Până la 20 de ani mâncam orice voiam și nu se punea un gram pe mine, aveam 48 de kilograme la un moment dat, la 1,76 m. Brusc, după am pus. Ca să slăbesc 30 de kilograme în 6 săptămâni am băut numai ceai, compot și supă de pui”, declara Nicoleta Luciu în trecut, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Click!.

Citește și: Dinu Maxer, dezvăluiri neaşteptate din relaţia cu Nicoleta Luciu. De ce s-au despărțit, de fapt, cei doi: „Acesta este unul dintre motive”

Cel mai mare regret al vedetei

Chiar dacă a fost una dintre cele mai populare actrițe ale vremurilor trecute, jucând în mai multe telenovele de succes, aceasta și-ar fi dorit să aibă un alt drum. Nu este vorba despre o carieră care să se asemene domeniul din care face parte din ziua de astăzi, ci, total neașteptat, vedeta s-ar fi văzut să lucreze în medicină.

„Regret că nu m-am făcut medic. Am terminat școala de asistentă, voiam să dau la medicină. Dar s-a întâmplat să câștig Miss România și trebuia să renunț la tot. Fizic, nu am mai putut face asta. Pediatru mi-aș fi dorit să fiu. Neonatologie aș fi făcut. Viața mi-a oferit toate aceste lucruri. Eu le-am încercat doar”, a declarat Nicoleta Luciu, potrivit impact.

VEZI și: De ce nu a ținut Doinița Oancea legătura cu actorul Gheorghe Visu: „Îmi este rușine să îl sun. Ultima oară când am vorbit cu el m-a certat” 

Ce locuri de muncă a avut de-a lungul timpului

Nicoleta Luciu a reușit să-și câștige proprii bani încă de la vârsta de 16 ani, când aceasta accepta orice oportunitate care i se ivea în cale. Tot atunci însă, începea să cocheteze și cu modellingul, carieră care a ajutat-o să fie din ce în ce mai cunoscută peste tot. 

„Când am debutat eu, aveam foarte multe joburi în același timp, pe lângă faptul că eram elevă, și făceam și cursuri de Crucea Roșie. Aveam prezentări, mergeam și la cursuri de modă. Nu am spus NU niciodată. Stăteam în toate super-marketurile mari, cu parfumuri și altele. Primii bani i-am făcut la 16 ani, ca hostess, promovând anumite produse în magazine și ca aplaudac. Stăteam în public la emisiunile lui Florin Călinescu și Mihai Călin, la fel și la Tele 7 ABC. Și tot la 16 ani am avut prima prezentare de modă. Totodată, în paralel, făceam tratamente bolnavilor ca asistentă, la Universitar, am fost doi ani la chirurgie. Pe secție, mă ocupăm cu bolnavi, să merg cu ei la explorări funcționale, să le duc analizele în diferite locuri, mă duceam la vizită, cu studenții de la Medicină”, a mai povestit fosta actrița.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel