Nicole Cherry și-a botezat astăzi fetița. Primele imagine de la eveniment

Data publicării:

Nicole Cherry a publicat primele fotografii de la botezul fetei ei.

Nicole Cherry și viitorul ei soț, Florin Popa, și-au creștinat astăzi fata, pe Anastasia. Emoțiile au fost extrem de mari pentru cei doi părinți, artista vorbind despre asta în repetate rânduri, cu câteva zile înainte. Aceștia au fost însoțiți la biserică de cei mai apropiați prieteni, de familie, dar și de nași. Cântăreața a optat pentru o rochie superbă, care să-i scoată în evidență silueta de proaspăt mămică. Este vorba despre o rochie albă, lungă, cu puf în zona umerilor, iar în picioare a optat tot pentru o pereche de sandale albe. Tot astăzi, cei doi vor mai face un pas important în relația lor, pentru că va avea loc și cununia civilă.

 

După ce totul se va termina, Nicole Cherry, alături de sutele de invitați, vor merge într-o locație foarte luxoasă din București, unde o vor sărbători pe Anastasia. 

Nicole Cherry se căsătorește. Artista a făcut anunțul cel mare

Ce spunea vedeta înainte de eveniment

Chiar cu o seară înainte de marele eveniment, artista le împărtășea fanilor ei în mediul online faptul că este extrem de emoționată.

„Nu am mai apucat să vorbesc deloc cu voi, se apropie botezul și sunt stresată un pic, recunosc. Sper să reușim să ținem mai aproape toate lucrurile și oricum vreau să vă arăt tot ce se va întâmpla acolo pentru că o să fie foarte frumos și abia aștept. Am emoții!”, a mărturisit Nicole Cherry, în secțiunea InstaStory. 

Nicole Cherry a devenit mamă la 22 de ani

Nicole Cherry a devenit mamă chiar cu câteva zile înainte să împlinească vârsta de 23 de ani. Chiar dacă a avut parte și de momente mai grele în toate aceste șase luni, vedeta nu-și mai încape în piele de fericire, traversând una dintre cele mai bune perioade ale ei. Aceasta mărturisește însă că are mare noroc de mama ei, care o ajută în creșterea celei mici.

“Am mult noroc cu mama mea pentru că are foarte multă grijă de micuță. Acum sunt la mătușa mea, la salon, și îmi fac manichiura. Și uite! Fetița mea e cu mama. Ce vreau să mai spun este că anul acesta vor veni foarte multe surprize muzicale din partea mea. Și mă bucur că voi avea parte de mult sprijin din partea familiei. Mai vreau să vă spun că Anastasia este singurul copil luat în brațe de tatăl meu, lui fiindu-i în general teamă de bebeluși. Nici măcar pe Amira, pe nepoata mea nu a luat-o în brațe. Pe Anastasia a luat-o din prima pentru că nu avea încotro!”, a povestit cântăreața în emisiunea La Măruță, în urmă cu ceva timp.

Nicole Cherry, despre lansarea în carieră: Eram nervoasă pe noi ca nație



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel