Nicole Cherry se căsătorește. Artista a făcut anunțul cel mare

Data publicării:
Sursa foto: Nicole Cherry, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Nicole Cherry, Instagram

Nicole Cherry a dezvăluit faptul că va spune "DA" și în fața stării civile, în curând.

Nicole Cherry a anunțat oficial când va spune "DA" și în fața stării civile. Chiar dacă petrecea nu va fi organizată tot anul acesta, ea și Florin Popa, logodnicul acesteia, au decis să facă măcar cununia. Evenimentul va avea loc în aceeași zi cu botezul micuței Anastasia.

„Cumva va avea loc cununia noastră practic, dar pe cea religioasă o vom păstra pentru un eveniment din viitor. Dar va avea loc cununia, pur și simplu vom spune DA și ne vom axa pe evenimentul Anastasiei, pentru că vrem să fie despre ea, nu despre noi”, a anunțat Nicole Cherry, potrivit spynews.

Cine sunt nașii de botez, dar și de cununie

Vedeta nu a optat pentru niște nași celebri, ci și-a ales cei mai apropiați prieteni, pentru a le fi părinți spirituali.

„Nașii vor fi prietenii noștri de familie, pe care îi cunosc eu de foarte mult timp, de la 14 ani, sunt nașii Anastasiei, iar nașii de cununie vor fi oamenii apropiați sufletului nostru, din partea lui Florin”, a mai spus cântăreața.

”Am reușit să organizăm cât de cât botezul"

Nicole Cherry a mai dezvăluit și faptul că evenimentul va fi unul foarte mare, iar pentru organizarea lui artista a avut nevoie de ajutor.

”Am reușit să organizăm cât de cât botezul, am parte și de ajutor, recunosc. Nu aș fi putut să mă descurc singură, pentru că avem destul de mulți invitați, fiind și prima petrecere mare, ne-am dorit să avem toți oamenii pe care îi iubim alături de noi, e o listă foarte mare, chiar nu mă așteptam și ne-au și răspuns pozitiv mulți dintre ei”, a mai zis artista.

Ce spune Nicole Cherry despre viața de mamă

"Au fost patru luni intense și cu de toate și descoperim în fiecare zi lucruri noi. A fost greu, foarte greu.. eu în perioada asta mi-am dat seama cât de era sunt de somn. Până acum nu știam. De obicei, dacă sună ceasul mă trezesc direct în picioare, am plecat, nu am nicio problemă. Dar să nu dormi atât...e greu tare. Am reușit să țin situația sub control, pentru că o am pe mama care e sfântă, ar trebui să-i fac o statuie, mai ales că acum înțeleg de ce e diferența de șase ani dintre mine și sora mea. Nici eu și nici ea nu am dormit cât eram mici și n-am înțeles niciodată și o întrebam "da de ți-a luat atât să mă faci pe mine?" Acum înțeleg de ce.", a spus Nicole Cherry, în emisiunea "La Măruță", de pe ProTV.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel