Nicole Cherry, despre lansarea în carieră: Eram nervoasă pe noi ca nație

Data publicării:
Captură video Youtube/ Horia Brenciu
Descriere foto: Captură video Youtube/ Horia Brenciu

Nicole Cherry a povestit despre greutățile pe care le-a întâmpinat, la începutul carierei sale.

Nicole Cherry este una dintre cele mai în vogă cântărețe ale momentului, din țara noastră. Artista este urmărită pe rețelele de socializare de peste două milioane de persoane. Totuși, Nicole a povestit, în intermediul unui podcast, despre faptul că succesul nu a venit ușor. A muncit foarte mult să se lanseze pe piață, la o vârstă așa de fragedă, pentru că nimeni din industrie nu voia să lanseze un copil, spune artista.

"Fusesem în multe locuri și tot încercam să mă fac remarcată și toți îmi spuneau "ești prea mică, copilul nu poate să fie pe radio, nu se poate întâmpla asta" și eu aveam exemplu artiștilor de afară și le spuneam "păi da de ce Bieber poate, de ce ăla poate și noi nu putem?" Eram nervoasă pe noi ca nație și spuneam băi ce-au românii ăștia de nu vor sub nicio formă și, la un moment dat, am zis nu, că eu o să pot. Asta era.. mă trezeam și ziceam că o să pot, o să fac.. numai asta era în capul meu. O sa vadă ei.", a spus Nicole Cherry, în podcast-ul lui Horia Brenciu, "Lucruri Simple".

"Eu îmi aleg piesele"

Artista a mai dezvăluit faptul că nicio piesă nu trece mai departe, dacă nu este aprobată de ea. 

"Eu îmi aleg piesele 100% și ele fac parte din mine. Le iubesc și fiecare piesă are o poveste și le simt foarte tare că sunt ale mele. Niciodată nu au venit "Nicole, asta e piesa pentru tine, am vrea să o cânți". Nu, nu există așa ceva la mine. Sinceritatea asta a mea că am zis mie nu-mi place piesa asta, nu mă văd pe ea, poate ea era un hit, dar nu simt că face parte din mine nu aș putea să o cânt.", a mai spus artista.

Nicole Cherry a fost victima bullying-ului

Ca orice persoană publică, cântăreața spune că nici ea nu a scăpat fără a fi criticată dur, în mediul online.

"Oamenii au tendința asta. După ce devii cunoscut, trebuie să-ți găsească cineva ceva. Ei nu pot să zică e un copil, cântă bine, un om care a muncit..mereu trebuie să fie în spatele unui succes, din punctul lor de vedere, trebuie să fie o chestie nasoală. Cred că noi trebuie să învățăm să-i felicităm pe alții și să ne bucurăm pentru ei. În momentul în care reușești tu ca om să te bucuri de succesul altuia, atunci va veni succesul și la tine.", a mai spus vedeta.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel