Nicole Cherry a ținut cont de astrologie atunci când a conceput bebelușul. Ce zodie a ales pentru fetița ei

Data actualizării: | Data publicării:
Nicole Cherry, sursa instagram
Descriere foto: Nicole Cherry, sursa instagram

Nicole Cherry urmează să devină mamă, peste câteva luni. Vedeta a dezvăluit că este pasionată de astrologie și că și-a dorit ca bebelușul ei să fie o anume zodie. 


Artista în vârstă de 23 de ani a uimit pe toată lumea atunci când a dat vestea că este însărcinată. Deși este extrem de tânără, vedeta spune că știe ce vrea de la viață și că sarcina a fost una planificată. Mai mult, a fost atât de planificată, încât a ținut cont de astre atunci când l-a conceput. Fiind zodia Săgetător, Nicole a vrut ca și bebelușul ei să se nască în același semn zodiacal, ea declarându-se un fan al acestor nativi. Astfel că și-a planificat momentul concepției calculând cele nouă luni dinaintea sezonului Săgetătorului, ea urmând să nască după jumătatea lui noiembrie sau începutul lui decembrie. 

„Când am decis să fac un copil a contat că am pe cine să mă bazez, pe Florin. Mi-am dorit acest copil, el are 31 de ani, el e bărbatul cu care vreau să rămân, sarcina a fost programată, mi-am dorit să am un copil săgetător. După ne-au luat emoțiilor, nu ne e teamă, cred că suntem prea tineri ca să conștientizăm ce ne așteaptă”, a declarat Nicole Cherry la emisiunea „La Măruță”, de la Pro Tv.

Nicole Cherry a dezvăluit numele bebelușului. Cum o va chema pe fetița artistei: "Mi-a apărut într-un vis"

Mai mult, vedeta s-a arătat ușor iritată de toate discuțiile din jurul vârstei ei și a deciziilor pe care le ia și spune că este foarte stăpână pe viața și pe deciziile ei. De asemenea, este extrem de optimistă și nu lasă gîndurile negre să-i umbrească fericirea. Se declară fericită și spune că fericirea ei nu depinde de tatăl copilului, ci de ea. 

 


„Eu de obicei am făcut ce m-a tăiat pe mine capul, n-am ascultat pe nimeni. Când îmi zicea cineva că de ce mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin spuneam de ce să nu mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin și dacă nu o să rămân, o să fiu la fel de fericită”, a mai spus artista. 

Cum a aflat Nicole Cherry că este însărcinată la doar 22 de ani: „Am fost puțin derutată, dar mi s-a confirmat că este”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel