Cum a aflat Nicole Cherry că este însărcinată la doar 22 de ani: „Am fost puțin derutată, dar mi s-a confirmat că este”

Data publicării:
Nicole Cherry, sursa instagram
Descriere foto: Nicole Cherry, sursa instagram

Nicole Cherry a vorbit despre momentul emoționant în care a aflat că va deveni mămică pentru prima oară. 

Nicole Cherry a lăsat pe toată lumea cu gura căscată după ce a anunțat că este însărcinată la doar 22 de ani. Chiar dacă oamenii au avut și comentarii negative la adresa artistei, aceasta spune că și-a dorit mereu să fie o mămică tânără și se simte pregătită pentru acest rol. 


„Bănuiam, încă nu-mi întârziase menstruația, practic am făcut testul în prima zi în care trebuia să-mi vină menstruația, a ieșit cea de-a doua liniuță foarte ștearsă și am fost puțin derutată, dar mi s-a confirmat că este”, a dezvăluit Nicole Cherry pe contul ei de Instagram.


Nicole Cherry este însărcinată deja în 6 luni și așteaptă cu nerăbdare să își strângă la piept fetița. 


„Eu mă simt pregătită, adică mi-am dorit foarte tare să fiu mamă tânără, se pare c-am și reușit și cred c-o să fac față, nu mi-e frică de absolut nimic și din contră, abia aștept”, a spus Nicole Cherry la InstaStory. 


Vedeta spune că fetița ei ar trebui să vină pe lume pe data de 9 decembrie. Artista a dezvăluit că simte anumite schimbări, dar nu sunt atât de rele pe cât ar fi crezut. 


„Sunt mai sensibilă și câteodată mă enervez mai repede poate ca înainte, dar nu la modul ăla rău”, a mai spus ea. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel