Nicole Cherry a dezvăluit numele bebelușului. Cum o va chema pe fetița artistei: "Mi-a apărut într-un vis"

Data publicării:
Nicole Cherry, sursa instagram
Descriere foto: Nicole Cherry, sursa instagram

Nicole Cherry le-a dezvăluit fanilor numele pe care îl va purta fetița ei.

Nicole Cherry radiază de fericire de când a aflat că va deveni mămică pentru prima dată. Artista își ține la curent fanii cu tot ce se întâmpă în viața ei, mai ales de când este însărcinată. În luna decembrie, frumoasa vedetă o va aduce pe lume pe fetița ei.

Mulți s-au întrebat ce nume a ales artista pentru fetița ei. Recent, Nicole Cherry a hotărât că este momentul ca fanii ei să afle care este numele pe care îl va purta fetița ei. Cântăreța a mărturisit că i-a apărut în vis numele ales pentru cea mică.

”Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele (râde). Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”, a declarat Nicole Cherry pentru VIVA!

 

Cum a aflat Nicole Cherry că este însărcinată la doar 22 de ani

 

 

Nicole Cherry a lăsat pe toată lumea cu gura căscată după ce a anunțat că este însărcinată la doar 22 de ani. Chiar dacă oamenii au avut și comentarii negative la adresa artistei, aceasta spune că și-a dorit mereu să fie o mămică tânără și se simte pregătită pentru acest rol. 


„Bănuiam, încă nu-mi întârziase menstruația, practic am făcut testul în prima zi în care trebuia să-mi vină menstruația, a ieșit cea de-a doua liniuță foarte ștearsă și am fost puțin derutată, dar mi s-a confirmat că este”, a dezvăluit Nicole Cherry pe contul ei de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel