Nicole Cherry a slăbit spectaculos, după ce a născut. La ce aliment a renunțat artista: „Am ales variantele sănătoase”

Data publicării:
Sursa foto: Nicole Cherry, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Nicole Cherry, instagram

Nicole Cherry a dezvăluit la ce aliment a renunțat, dar și cum a reușit să slăbească după ce a născut. 

Nicole Cherry a devenit mămică pe 27 noiembrie 2021, iar de atunci artista a reușit să slăbească spectaculos. La doar șase luni de când a adus-o pe lume pe micuța Anastasia, vedeta se mândrește cu o siluetă de invidiat.  Pe durata sarcinii a acumulat câteva kilograme, dar a reușit să scape rapid de ele. Recent, Nicole Cherry a dezvăluit la ce alimente a renunțat, dar și cum arată acum meniul său. 

Nicole Cherry: „Am ales variantele sănătoase”

“Nu mai mănânc produse din faină albă și zahăr, ci totul este integral. Însă, nu am scos pâinea din alimentație, pentru că, la sfaturile antrenoarei, la vârsta mea, nu este cazul. Am ales variantele sănătoase -pâine integrală/orez sălbatic/paste integrale! Carne slabă și pește, pentru că toate au proteine, grăsimi, carbohidrați, dar sunt astfel calculate, pentru a-mi modela frumos trupul”, a mărturisit Nicole Cherry, potrivit viva.ro

Nicole Cherry, despre viața de mamă

Vedeta spune că, la început, i-a fost foarte greu să se obișnuiască cu noul stil de viața, iar faptul că nu s-a putut odihni cum trebuie a reprezentat cea mai mare provocare. Artista spune totuși că, în această perioadă, a avut mare noroc de mama ei, care a ajutat-o cu micuța, ori de câte ori a avut nevoie.

"Descoperim în fiecare zi lucruri noi. A fost greu, foarte greu.. eu în perioada asta mi-am dat seama cât de era sunt de somn. Până acum nu știam. De obicei, dacă sună ceasul mă trezesc direct în picioare, am plecat, nu am nicio problemă. Dar să nu dormi atât...e greu tare. Am reușit să țin situația sub control, pentru că o am pe mama care e sfântă, ar trebui să-i fac o statuie, mai ales că acum înțeleg de ce e diferența de șase ani dintre mine și sora mea. Nici eu și nici ea nu am dormit cât eram mici și n-am înțeles niciodată și o întrebam "da de ți-a luat atât să mă faci pe mine?" Acum înțeleg de ce.", a spus Nicole Cherry, în emisiunea "La Măruță", de pe ProTV.

Citește și: Nicole Cherry, despre lansarea în carieră: Eram nervoasă pe noi ca nație

Nicole Cherry, despre relația cu tatăl fetiței ei. Cum s-a schimbat viața lor după venirea pe lume a Anastasiei: „Florin m-a salvat din multe episoade”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel