Nicole Cherry, despre relația cu tatăl fetiței ei. Cum s-a schimbat viața lor după venirea pe lume a Anastasiei: „Florin m-a salvat din multe episoade”

Data publicării:
Nicole Cherry, foto Instagram
Descriere foto: Nicole Cherry, foto Instagram

Nicole Cherry a devenit mamă în urmă cu doar câteva luni și este în culme fericirii. Cum s-a schimbat viața ei de când a apărut Anastasia?

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste din România. A cunoscut succesul de la o vârstă fragedă și poate spune că a crescut în lumea muzicii și a concertelor. Chiar dacă a fost intens criticată deoarece a devenit mamă atât de devreme, Nicole Cherry este acum mai fericită și mai împlinită ca niciodată. 


Nicole Cherry este prezentă în viața fetiței ei dar spune că pentru anul 2022 le pregătește fanilor numeroase surprize muzicale, deoarece aceștia vor descoperi o Nicole Cherry în rolul de mamă, de femeie. 


Nicole Cherry spune că toată lumea ei se învârte acum în jurul Anastasiei care a făcut-o să vadă lumea cu alți ochi. 


Nicole Cherry are o relație foarte frumoasă și cu Florin, partenerul ei. Cei doi nu au ajuns încă în fața altarului, dar Nicole Cherry a primit inelul deja și a spus marele DA. Ce spune artista despre relația ei cu Florin?


„În momentul în care două persoane mature își doresc un copil și se înțeleg, acest lucru le unește. Depinde foarte tare și de starea psihică a mamei și de cum percepe tatăl, dar noi nu am avut niciun fel de problemă. Florin m-a salvat din multe episoade mai puțin bune de când suntem împreună. Da, a fost ca o ancoră. De fiecare dată când am o problemă știu că am pe cine să mă bazez. Nu îmi este frică să merg la drum cu el”, a declarat Nicole Cherry pentru impact.ro. 

 

Nicole Cherry, în vârstă de 23 de ani, a mărturisit că se bucură de sprijinul familiei. Mai mujlt decât atât, aceasta a precizat că fiica ei este primul bebeluș pe care tatăl ei a reușit să îl țină în brațe, fără teamă. 

 

“Am mult noroc cu mama mea pentru că are foarte multă grijă de micuță. Acum sunt la mătușa mea, la salon, și îmi fac manichiura. Și uite! Fetița mea e cu mama. Ce vreau să mai spun este că anul acesta vor veni foarte multe suprize muzicale din partea mea. Și mă bucur că voi avea parte de mult sprijin din partea familiei. Mai vreau să vă spun că Anastasia este singurul copil luat în brațe de tatăl meu, lui fiindu-i în general teamă de bebeluși. Nici măcar pe Amira, pe nepoata mea nu a luat-o în brațe. Pe Anastasia a luat-o din prima pentru că nu avea încotro!”, a povestit cântăreața în emisiunea La Măruță. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel