Nico, probleme de sănătate din cauza unei diete celebre: „Am ajuns până la urmă la perfuzii şi apoi a trebuit să iau vitamine”

Data publicării:
Nico, foto Instagram
Descriere foto: Nico, foto Instagram

Cântăreața Nico s-a confruntat cu mari brobleme de sănătate, după ce a ținut o dietă restrictivă. Artista a ajuns la spital în urma regimului draconic. 

În urmă cu câțiva ani, din dorința de a avea o siluetă perfectă, Nico a ajuns să își pună sănătatea în pericol. Artista a urmat dieta Dukan,  care presupune consumul intens de proteină animală și interzice consumul de carbohidrați.

 

"A fost o problemă cu organismul meu. Mi-a fost foarte rău. Am ținut dieta Dukan câteva zile, dar nu am mai continuat. M-am deshidratat. Am avut un şoc foarte, foarte nasol. Nu ştiu, de la proteine, nu ştiu ce s-a întâmplat. Doar primele zile le-am ţinut, după care m-a luat cu tremurici (spasmofilie), am ajuns până la urmă la perfuzii şi apoi a trebuit să iau vitamine.

M-a determinat ceea ce a determinat-o pe fiecare femeie. Am pus câteva kilograme și am vrut să le dau jos și nu ai cum decât printr-o dietă-șoc, ca aceasta. Atunci am dat jos 6 kilograme în 7 zile. Cu dieta Dukan slăbești un kilogram pe zi. Corpul meu nu era obișnuit și a fost șoc pentru mine. De la 66 de kilograme am ajuns la 60. Și acum am 66-67. În prezent nu ies din kilogramele acestea", a declarat Nico pentru Click. 

Cornelia Rednic, dietă periculoasă. A slăbit 30 de kilograme prin înfometare: „Nu recomand nimănui”


Oana Radu a ajuns la operație din cauza dietei Dukan


Oana Radu a dezvăluit că și ea a urmat această dietă în trecut și că s-a ales cu probleme de sănătate după încercarea riscantă de a slăbi.  Inițial, artista s-a confruntat cu efecte precum oboseala, căderea părului și stare generală de rău. Câțiva ani mai târziu, aceasta a descoperit că problemele erau mai grave de atât. 


„Am avut un control medical cu pietrele la fiere, momentan nu le miscăm în nicio direcție. Eu am descoperit că ar fi apărut din cauza dietei Dukan  si atunci trebuie să scot fierea, chestie care nu mă încântă prea tare”, a povestit Oana Radu pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel