Cornelia Rednic, dietă periculoasă. A slăbit 30 de kilograme prin înfometare: „Nu recomand nimănui”

Data publicării:

Cornelia Rednic a slăbit peste 30 de kilograme în trei luni. Artista spune că dieta pe care a adoptat-o a fost una prin care s-a înfometat și că a ajuns chiar să aibă probleme de sănătate din această cauza. 

Cornelia Rednic și-a pus sănătatea în pericol, de dragul siluetei. Artista s-a înfometat 3 luni de zile și a ajuns de nerecunoscut. A slăbite peste 30 de kilograme, însă nu recomandă nimănui rețeta pe care a urmat-o. 


Am slăbit în trei luni fără să mănânc, dar nu recomand nimănui să se înfometeze. Mi-a căzut părul și nu mai aveam chef de viață. E adevărat că atunci ajunsesem la 50 kg, dar nu a fost bine ce am făcut, mai ales că nu am apelat la sfaturile niciunui nutriționist”, a explicat Cornelia Rednic, potrivit impact.ro.


S-a tuns scurt

Odată cu noua siluetă, artista a decis să își schimbe și coafura. Cântăreața a pus mâna pe foarfecă și și-a scurtat părul bogat care a consacrat-o, iar rezultatul este fabulos.

„M-am tuns singură. Coafeza mea nu voia să mă tundă. Iubea părul meu lung, întreținut și îngrijit. Ea m-a făcut blondă din brunet și a avut răbdare cu mine. Așa că, după ani de zile, în care am avut părul lung, frumos, și ea mi l-a coafat, mi-a spus: 'Îmi tăi mâinile, dar eu nu îți tăi părul'. Am luat foarfeca și m-am tuns singură acasă, dar e adevărat că am făcut un curs în tinerețe. De când mă știu mi-am dorit enorm părul lung, dar nu îl mai vreau niciodată. Scurt este mult mai ușor de întreținut și de aranjat. Tunsoarea a venit la timpul potrivit, așa am simțit. Am mai mult de un an de când mi-am tuns părul și când am postat prima poză cu el scurt, nu m-a crezut nimeni”, a mai povestit Cornelia Rednic.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel