Nick Jonas și Priyanka Chopra au devenit părinți prin intermediul unei mame surogat: „Suntem foarte fericiți”

Data actualizării: | Data publicării:
Nick Jonas și Priyanka Chopra, sursa foto Instagram
Descriere foto: Nick Jonas și Priyanka Chopra, sursa foto Instagram

Nick Jonas și Priyanka Chopra Jonas, care s-au căsătorit în India la sfârșitul anului 2018, au devenit părinți de fetiță prin intermediul unei mame surogat. 

Nick Jonas și Priyanka Chopra Jonas au devenit părinți. Cei doi au apelat la ajutorul unei mame surogat, iar sâmbătă, 15 ianuarie, și-au îmtâmpinat primul lor copil, o fetiță. 


"Suntem foarte bucuroși să confirmăm că am primit un copil prin intermediul unei mame surogat. Vă cerem respectuos intimitate în această perioadă specială, în timp ce ne concentrăm pe familia noastră", a anunțat vineri Chopra pe Instagram.


Actrița, în vârstă de 39 de ani, și muzicianul Jonas Brothers, în vârstă de 29 de ani, s-au căsătorit în cadrul a două ceremonii pline de farmec la palatul Umaid Bhawan din Jodhpur, India, în fața a 225 de invitați.

 


Cei doi porumbei s-au căsătorit pentru prima dată în Jodhpur, dar au avut două ceremonii pe parcursul a cinci zile, una hindusă și una creștină. 


"Să ies afară și să-l văd stând pentru prima dată în picioare la altar cu soarele în spatele lui a fost ceva desprins dintr-un basm pentru mine", a detaliat ea. "Nu aș fi putut să plănuiesc cât de perfect era acel cer sau cum zburau păsările când a început muzica sau cum suna cvartetul de coarde sau cum arăta el. Totul a fost perfect".


Nick Jonas este mai fericit ca niciodată alături de frumoasa lui soție. 


"Din momentul în care am văzut-o ieșind, "Wow" a fost singurul cuvânt care mi-a venit în minte", a declarat cântărețul. 

 

Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au căsătorit în anul 2018 după doar patru luni de relație. Cuplul s-a întâlnit pentru prima dată în 2017 dar și-au făcut publică relația în 2018.

 

Cei doi nu au dat niciun detaliu despre venirea pe lume a copilului lor, chiar dacă Chopra a vorbit în trecut despre rolul de mămică. Cei doi și-au dorit intimitate. 

 

„Copiii sunt o mare parte a dorinței noastre pentru viitor. Din harul lui Dumnezeu, când se întâmplă, se întâmplă”, a spus atunci actrița. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel