Lidia Buble și-a sculptat talia. Care este secretul artistei: „Mi-a conturat și formele corpului”

Data actualizării: | Data publicării:

Lidia Buble face furori cu pozele pe care le postează din vacanța pe care o petrece în țările calde. Blonda a lăsat haina de blană în România și și-a pus costumul de baie pentru un concediu de vis, în acest început de an.

Fanii de pe Instagram au rămas uimiți de felul în care arată artista care la finalul anului trecut se plângea că a mai pus un kilogram două pe ici pe colo, dupa întoarcerea de la Asia Express.
Secretul taliei de viespe și al posteriorului de braziliancă este unul la îndemâna tuturor și este, dacă ne amintm bine, un mai vechi obicei  de-al artistei.

De mai bine de trei ani de zile, Lidia Buble își respectă cu sfințenie ședințele de masaj cu bambus, pe care le face cu tehnicianul maseur, Dan Bujor. Masajul cu bambus, așadar, este „vinovatul” pentru talia subțire și posteriorul perfect pe care le afișează artista. În plus, această tehnică de masaj o ajută să scape și de inestetica celuită.

„Tehnica lui Dan mi-a redat un aspect al pielii ca de bebeluș, dar mi-a conturat și formele corpului. Pielea îmi este mai catifelată, mult mai fermă și, mai mult decât atât, am reușit să scap de excesul de apă din organism. Recunosc că sunt dependentă de sport și de masajul cu bambus. Alimentația mea este foarte sănătoasă, iar acest lucru completează perfect stilul meu de viață.”, declară Lidia Buble.

„Masajul cu beţe de bambus este un tip de masaj corporal, care implică manipularea ţesutului atât cu ajutorul beţelor speciale de bambus – rulare rapidă şi energică pe suprafaţa pielii, cât şi prin mişcări manuale care ajută la eliberarea tensiunilor şi îmbunătăţesc circulaţia. Beţele de bambus favorizează un drenaj limfatic instrumental superior tuturor celorlalte metode utilizate în centrele de înfrumuseţare sau spa-uri, eliminând atât toxinele din organism, cât şi surplusul de apă responsabil cu volumul mărit al membrelor şi cu aspectul denivelat al pielii.”, explică Dan Bujor, tehnician masaj cu bambus.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel