Arnold Schwarzenegger, implicat într-un grav accident rutier. O femeie a fost transportată de urgență la spital

Data publicării:
Arnold Schwarzenegger, foto Facebook
Descriere foto: Arnold Schwarzenegger, foto Facebook

Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un accident de mașină grav. O persoană a fost rănită. 

Arnold Schwarzenegger, momente cumplite. Acesta a fost implicat într-un accident de mașină grav, iar o persoană a fost rănită. 


Accidentul a avut loc în jurul orei 16:30 la intersecția dintre Sunset Boulevard și Allenford Avenue, a declarat ofițerul Drake Madison, purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles.


În imaginile de la locul accidentului se poate observa cun mașina lui Arnold Schwarzeneggerse, un SUV de culoare închisă este deasupra a două vehicule. Accidentul s-ar fi petrecut într-o mintersecție din cartierul Brentwood. 


Un purtător de cuvânt al lui Schwarzenegger a confirmat că actorul și fostul guvernator al Californiei tocmai plecase de la domiciliul său și conducea un GMC Yukon, care a lovit o Toyota Prius.


Surse din cadrul forțelor de ordine au declarat pentru TMZ, că accidentul ar fi fost din vina lui Arnold Schwarzenegger. Potrivit declarațiilor, actorul ar fi virat la stânga, fără să se asigure și fără să acorde prioritate. 


SUV-ul actorului s-a rostologit deasupra unui Prius, apoi a intrat într-un Porsche Cayenne.


Martorii au declarat că totul părea dintr-o cascadorie de film. 


Femeia care conducea Prius-ul a fost rănită, cu sângerări puternice la cap. Aceasta a fost transportată de urgență la spital. 


"Nici alcoolul și nici drogurile nu sunt suspectate ca fiind un factor în această coliziune", a precizat poliția din Los Angeles într-un comunicat. "Toate părțile au rămas la fața locului. Nu vor fi puse la dispoziție alte informații".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel