Nick Cannon, declarații cutremurătoare după moartea fiului său. Zen s-a stins din viață la 5 luni, răpus de cancer: „A fost cel mai înfricoșător lucru pe care l-am trăit vreodată”

Data publicării:
Nick Cannon, captură video Instagram
Descriere foto: Nick Cannon, captură video Instagram

Nick Cannon, fostul soț al lui Mariah Carrey, și-a pierdut fiul, în vârstă de 5 luni, din cauza cancerului la creier. Prezentatorul TV explică de ce a refuzat să-și trateze fiul cu chimioterapie. 

Nick Cannon a explicat motivul pentru care el și soția sa au decis să nu-l trateze pe bebeluș cu niciun tratament invaziv, optând în schimb să-i ofere o viață cât mai confortabilă - oricât de scurtă ar fi ea.

Zen avea doar 5 luni când s-a stins din viață, la începutul acestei luni. 

"Am început să ne întrebăm: "Există o modalitate de a preveni acest lucru? Dacă nu, cât timp mai avem?"". a declarat Cannon pentru revista People. "Conversațiile s-au transformat rapid în: "Cum îi putem oferi cea mai bună viață pentru timpul pe care îl are?". Ar putea fi săptămâni, ar putea fi luni, ar putea fi ani".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Cannon și Alyssa Scott și-au dus fiul la medic după ce au observat că acesta avea o respirație neregulată. Micuțul a fost diagnosticat cu cancer la creier la doar 2 luni. 

Medicii au drenat lichidul strând în craniul bebelușului, însă tumorile au continuat să crească. 

Au refuzat să-l supună pe Zen la chimioterapie.

"Aveam conversații despre calitatea vieții", a spus el. "Am fi putut avea acea existență în care ar fi trebuit să trăiască în spital, conectat la aparate, pentru tot restul timpului".

Nu au vrut să-l vadă cum suferă

"Din partea cuiva care a mai avut de-a face cu chimioterapia, cunosc acea durere. Să văd că i se întâmplă asta unui copil de două luni, nu mi-am dorit asta. Nu am vrut ca el să sufere", a spus Cannon.

Artistul a fost diagnosticat cu lupus și a urmat un tratament cu un medicament de chimioterapie pentru a-l trata.

Au încercat să-l facă pe bebeluș să fie  "cât mai fericit posibil"


"Ne-am concentrat pe Disneyland, locul nostru preferat", a spus Cannon. "În fiecare lună îi sărbătoream ziua de naștere, considerând-o cu adevărat o victorie de fiecare dată când avea o etapă importantă că era încă aici cu noi."

Starea lui Zen s-a înrăutățit în timpul Zilei Recunoștinței.

"Ne trezeam și el nu mai respira poate cinci sau zece secunde la un moment dat, iar apoi scotea un oftat uriaș. Se vedea că îl speria. A fost cel mai înfricoșător lucru pe care l-am trăit vreodată', a spus Cannon.

Cannon a anunțat în emisiunea sa la începutul acestei luni că bebelușul a murit.


Zen a murit pe 5 decembrie. 

Prezentatorul TV a oferit publicului și ultimele imagini în care își ținea fiul în brațe. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

 

Cannon mai are doi copii alături de cântăreața Mariah Carey: gemenii Moroccan și Monroe Cannon, în vârstă de 10 ani, un fiu Golden, în vârstă de 4 ani, și  o fiică Powerful Queen Cannon, în vârstă de 11 luni, cu Brittany Bell; și gemenii Zion Mixolydian Cannon și Zillion Heir Cannon, cu Abby De La Rosa.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel