Bianca Drăgușanu îi da replică Andei Adam. Ce spune despre rivalitatea dintre ele: "Nu există grad de comparație între noi"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu și Anda Adam, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu și Anda Adam, instagram/ colaj foto

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații, în urma dezvăluirilor făcute de Anda Adam legate de rivalitatea dintre ele două.

Anda Adam a format un cuplu mai bine de șapte ani alături de Victor Slav. Ulterior, cei doi s-au despărțit, iar bărbatul și-a găsit fericirea în brațele Biancăi Drăgușanu, pe care a și cerut-o în căsătorie după șase luni de relație.  În urma acestor evenimente, dar și a declarațiilor celor două vedete, s-a speculat că acestea au devenit rivale.

Recent, Anda Adam a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări”, cu Denise Rifai, acolo unde a vorbit despre neînțelegerile dintre ea și Bianca Drăgușanu. Artista a mărturisit că nu a fost niciodată rivale, așa cum s-a speculat și că nu au nimic de împărțit.

„Bianca Drăgușanu nu a fost niciodată o rivală. 80% din articolele care s-au scris, când ea și Victor Slav au devenit un cuplu au fost foarte mult inventate. Nu am încercat niciodată să o copiez, suntem foarte diferite ca stil. Eu cred că atunci, ei fiind pe val, ca și prezență, erau un cuplu nou, iar noi ne despărțisem, am fost în atenția presei mult prea mult. Din diversele interviuri care au fost date pe la enevenimente s-au tot născocii lucruri, s-au invetat lucruri, creându-se astfel în presă ideea că între noi există o rivalitate. Nu  existat niciodată o rivalitate între noi două. Nu avem nimic de împărțit una cu cealaltă. Persoana Bianca Drăgușanu mi-a spus că nu are absolut nimic cu mine și că îi pare rău că uneori a fost răutăcioasă și fără motiv. ”, a spus Anda Adam, în cadrul emisiunii „40 de întrebări”, cu Denise Rifai

Bianca Drăgușanu, prima reacție în urma dezvăluirilor făcute de Anda Adam

Bianca Drăgușanu a avut și ea prima reacție, în urma declarațiilor făcute de Anda Adam. Blondina susține povestea spusă de către artistă și a confirmat faptul că între ele nu există niciun fel de rivalitate. 

"Ea s-a machiat recent la una din prietenele mele care locuiește în Constanța. Împreună au dezvoltat subiectul despre persoana mea magnifică și prietena mea mi-a transmis: băi uite am machiat-o pe Anda, am vorbit despre tine, eu i-am spus că țin la tine și că ești prietena mea și ea era gen afectată de lucrurile pe care le-ai spus despre ea de-a lungul timpului.

Dar eu nu am spus neapărat lucruri rele. Să zic că au fost așa mici răutăți pentru că în urmă cu vreo 10 ani, ea a fost foarte ofticată de faptul că eu m-am măritat cu Victor în șase luni și ea nu a reușit să se mărite în 8 ani. A făcut ea niște răutăți atunci, că nici la mine răutățile pe care le-am zis nu au venit gratuite și pe baza unor chestiuni nerezolvate între noi, de-a lungul eu am mai înțepat-o cu câte o vorbă copilărească", a explicat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

„Nu a fost niciodată invidie sau gelozie”

"Au fost răutăți, dar nu gratuite. Lumea nu a știut niciodată ce este în spatele răutăților mele. Nu a fost niciodată invidie sau gelozie că eu nu aveam de ce să fiu geloasă pe ea. Într-adevăr, când am mai fost chemată la TV la diferite provocări și am fost întrebată de anumite contexte, pe mine m-a apucat așa caterinca și am făcut un mișto.

Prin prietena mea, care a fost așa un fel de punte, i-am zis că nu am nicio treabă cu ea și să îi transmită că mie chiar îmi pare rău că au existat între noi contrele astea, de fapt mai mult din partea mea că ea a fost mereu foarte matură și civilizată. I-am zis să îi transmită că am avut scăpările acelea răutăcioase, mă rog, copilărești și nu am nicio treabă cu ea", a mai adăugat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că are o părere bună despre Anda Adam, în ciuda tuturor speculațiilor apărute. 

"Noi două nu am fost niciodată rivale. Îmi asum că unele glume poate nu aveau legătură cu femeia și nu aveam de ce să fac anumite afirmații la adresa ei care au fost răutăcioase.

Presa ne-a comparat mereu, pentru că ea era fosta, eu eram actuala. Eu eram soția și ea era fosta iubită și na presa așa a vândut anumite chestii. Nu există grad de comparație între noi și nici rivalitate nu a existat și nu avem nimic una cu alta. Nu avem nici motive să ne dușmănim, dar nici să ne iubim. Nu avem motive să interacționăm una cu alta, dar a fost această prietenă a mea care a făcut o punte. De fapt, eu am o părere doar de bine despre ea", a explicat Bianca Drăgușanu. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel