Neti Sandu, previziuni astrologice pentru 2022. La ce trebuie să fim atenți: „Faptele bune se multiplică, dar şi lucrurile negative”

Data publicării:
Neti Sandu, foto Facebook
Descriere foto: Neti Sandu, foto Facebook

Neti Sandu dezvăluie cele mai importante aspecte ale anului. Iată la ce trebuie să fim atenți în 2022.

Neti Sandu atrage atenția că 2022 va fi împărțit în două etape. Prima,  intrarea lui Jupiter în Pești, care vine cu multă sensibilitate pentru toate zodiile, și a doua, intrarea lui Jupiter în Berbec, care anunță multe schimbări și multă energie. 

Anul acesta este împărţit în două. Jupiter, Marele Benefic, intră în zodia Peştilor şi ne va influenţa mai mult pe interior – ne va da o stare de empatie, ne va face mai sensibili, vom intui nişte lucruri, vom accesa nişte zone din interior pe care nu le accesăm prea des pentru că suntem preocupaţi de problemele zilnice. Va fi Jupiter în conjuncţie cu Neptun şi vom avea şi o stare de visare, de autohipnoză, ne vom îndrăgosti. Vom mai renunţa puţin la luciditate în favoarea visării – care este bună şi ea la un moment dat. E o hrană spirituală şi aceasta. Din mai, Jupiter va intra şi în zodia Berbecului şi vom avea o energie de început, ne vom apuca de lucruri noi, mai scăpăm de frici şi vom avea curaj. Berbecul este zodia-locomotivă şi avem curaj să începem ceva şi să-i tragem după noi şi pe ceilalţi, să începem o altă viaţă, o altă ramură de activitate”, a declarat Neti Sandu pentru Adevărul. 

Citește și: Camelia Pătrășcanu, previziuni COMPLETE pentru 2022. Zodia favorizată de astre: „Este un an fabulos din punct de vedere financiar”

S-ar putea să-ți placă și: Neti Sandu, previziuni pentru 2022. Zodia care ar putea da lovitura în afaceri: „În orice moment i se poate schimba viața”


Zodiile cele mai afectate


De asemenea, celebrul astrolog spune că Berbecii și Peștii vor avea parte de cele mai multe schimbări, având ăn vedere că Jupiter se plimbă prin semnele lor zodiacale. 

Probabil le vor avea Peştii şi Berbecii, dar fiecare dintre noi va avea beneficii pentru că avem Jupiter în Peşti, Jupiter în Berbec într-o anume casă astrologică şi, atunci, toată lumea va avea nişte schimbări de două feluri”, a mai spus Neti Sandu pentru sursa citată.

CITEȘTE ȘI: Mihai Voropchievici, previziuni numerologice pentru 2022: "Este un an al dragostei. Vor fi multe căsătorii, dar și divorțuri”

Horoscop 2022: Anul VINDECĂRII pentru toate zodiile! 12 aprilie, ziua care schimbă TOTUL

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel