Mihai Voropchievici, previziuni numerologice pentru 2022: "Este un an al dragostei. Vor fi multe căsătorii, dar și divorțuri”

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit previziunile numerologice pentru anul 2022. 

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, cum arată 2022 din punct de vedere numerologic.

Potrivit celebrului numerolog, în 2022 vom avea parte de schimbări majore, în toate domeniile. 


"Anul 6" este un an armonic. Va crește responsabilitatea la nivel guvernamental. Toate guvernele devin mai responsabile și conștiente de relele pe care le-au făcut în anul anterior. Vine un fel de bilanț și vede fiecare conducător și guvern, ce a făcut pentru ai lui. 

Educația joacă un rol important și însemnat în planurile guvernamentale. An propice pentru concesii importante și trecerea în plan secund a intereselor personale", a dezvăluit numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.


2022 se anunță a fi un an bogat

 

„Perioadă propice și în ceea ce privește sistemul bancar, dar și proprietăți. 


Succes profesional pentru HoReCa. Apar mai multe angajări, somajul scade în acest an "6". Va fi o perioadă bună pentru investiții imobiliare. 

În cazul unor conflicte internaționale, tensiuni și alte divergențe apar posibilitățile de a le rezolva pe cale amiabilă. Interes mare va fi și pentru starea de sănătate. Vor apărea și tratamente noi.

Luni foarte bune vor fi lunile iulie și august. Lunile bune vor fi lunile ianuarie, februarie, mai, septembrie, octombrie și noiembrie, iar cele rele vor fi martie, aprilie, iunie și decembrie", a mai precizat numerologul pentru sursa citată. 


Previziuni numerologice, în funcție de cifra destinului:

 


Cifrele de destin 2, 4, 6, 8 și 3, sunt avantajate în 2022

"Cifrele de destin pare o vor duce foarte bine în anul 2022. Persoanele cu cifra de destin 3 au protecție divină. 3 și 9, pentru că și 9 este un 6 întors, au o dorință aprigă de neprevăzut, dar și de a face bani în afara țării. Le propun să nu riște. Cei care au cifre pare de destin să nu plece din țară pentru bani, pentru că nu vor face nimic

Cifrele de destin 1, 3, 5, 7 și 9, vor avea unele probleme în relații

În schimb, cei care au cifrele 1, 3, 5, 7, 9, intră puțin în contradicție cu tot ce înseamnă vibrația lui 6. Adică, unul care este învățat să dea ordine pe raport de dragoste i se cam taie aplombul. Sunt cumva puși în imposibilitatea de a lua dezicii. Sunt individualiști și egoiști. Cuplurile fericite vor fi cele care vor combina o cifră de destin pară cu una impară", a dezvăluit numerologul Mihai Voropchievici.

Cifrele de destin impare vor avea tendința să între în conflicte.


"Stările de conflict care vor duce la despărțiri vor pleca de la cifrele de destin impare, pentru că ei au cerințele mari, în schimb, cele impare se vor plia pe cerințe.

Pentru cei care au cifra de destin 6, va fi un an bun. Trebuie să te mulțumești întotdeauna cu bunul. Dacă vrei să fie excelent, s-ar putea să se strice. Dragostea trebuie monitorizată în acest an universal 6.

Pentru doamnele și domnișoarele care fac exces de dragoste. Mare atenție, aș zice. Este un an de făcut copii, nu de întreruperi de sarcină. Aveți grijă! Dacă încercați să faceți aceste lucruri, luați-vă măsurile de precauție înainte.

Dacă dragoste nu e anul acesta, nimic nu e. Este anul în care trebuie să oferim și să primim dragoste", a mai spus numerologul la Antena 3.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel