Camelia Pătrășcanu, previziuni COMPLETE pentru 2022. Zodia favorizată de astre: „Este un an fabulos din punct de vedere financiar”

Data actualizării: | Data publicării:
Camelia Pătrășcanu, captură video PRO TV
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu, captură video PRO TV

Astrologul Camelia Pătrașcanu a dezvăluit ce ne rezervă astrele în 2022.

 

Astrologul Camelia Pătrășcanu a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, acolo unde a vorbit despre ce ne rezervă astrele în 2022. 

 

„Este un an foarte important pentru comuniune sufletească. S-a terminat cu segregarea și cu separarea, ne adunăm unii lângă alții. De asemenea, este un an important pentru vindecare sufletească și trupească, mai ales în primele luni ale anului. Până în mai. Avem două perioade mari. Până în mai, și apoi lunile de vară, care sunt foarte importante. Sunt niște retrogradări în toamnă,care înseamnă niște corecții ale acestei perioade din vară ”, spune astrologul Camelia Pătrășcanu. 

Neti Sandu, previziuni pentru 2022. Zodia care ar putea da lovitura în afaceri: „În orice moment i se poate schimba viața”

 

Horoscop 2022

 

Berbec

Munca este foarte accentuată în prima parte a anului, până în mai, și au nevoie de suport pentru a-și putea implementa ideile, deci trebuie să-și caute asociați. Lucrează, deocamdată, în discreție, trebuie să aibă toate ideile foarte ordonate și pregătite, pentru că după aceea, din mai, iunie, iulie și august, sunt lunile lor, în care pot face lucruri mari. depinde de energia lor, de determinarea lor, de forța lor, ca lucrurile să reușească. Banii de pe urma acestor realizări profesionale vor veni în 2023 și vor fi foarte mulți.  
De asemenea, berbecii trebuie să fie atenți la drumuri. Mai puține sau foarte bine gândite. 

Taur

Foarte bună această perioadă, până în mai, din punct de vedere social. Își pot dezvolta diverse activități sau proiecte, s-și facă cunoscute produsele, munca, să se conecteze bine la tot ce e modern. De asemenea, relațiile sunt bune pentru  că inspiră ce văd la alții. Apoi, perioada de vară, aduce mai multă concentrare pentru lucrurile pe care au stabilit deja că vor să le facă. Succesul va veni însă în 2023. 

Gemeni

Excepțională această perioadă pentru carieră. Au niște tranzite fabuloase. Au multe responsabilități, multe drumuri de făcut, multe lucruri de decis. Trebuie să se impună. Asta înseamnă să fie un pic mai intransigenți, pentru că de multe ori cad la pace. De data aceasta, trebuie să fie foarte fermi. 
 

Rac

Aceste drumuri sunt favorizate de astre, mai ales în a doua jumătate a primăverii, adică prin aprilie-mai. De aceste drumuri și acte depinde cariera lor. 

Leu


Au multe calcule de făcut, din punct de vedere financiar. Unii își vor asuma niște pierderi, foarte senini, de dragul libertății sau de dragul unor proiecte personale. Alți vor putea să câștige fără niciun fel de efort: moșteniri sau alte conjuncturi. 

 

Mihai Voropchievici, previziuni numerologice pentru 2022: "Este un an al dragostei. Vor fi multe căsătorii, dar și divorțuri”

 

Fecioară

Foarte bună prima perioadă a anului, până în mai, din punct de vedere al relațiilor și a imaginii publice. Fecioarele trebuie să facă un pas în față, să iasă din discreție, mai ales dacă sunt foarte talentate. 

Balanța

Muncă multă, mai ales acum, la începutul anului. Trebuie să fie foarte bine organizate, în sensul că trebuie să delege, către alții, lucrurile pe care nu mai e cazul să le facă ele. A doua jumătate a anului, vara, în special, este mai dinamică din punct de vedere relațional. Acolo unde lucrurile scârțâie, unde nu le place cu partenerul, unde lucrurile nu au mers foarte bine, mai ales că ele muncesc foarte mult în prima parte a anului și se vor simți cam singure, prin vară, s-ar piutea să se gândească să dea milităria jos din pod. Cele singure, s-ar putea să își găsească partener.

 

Scorpion

Prima perioadă a anului este despre creativite și imaginație. Vor da drumul unor proiecte extraordinare. Pentru unii, creașia este procreație, deci pot deveni părinți. Muncă multă în vară. Trebuie să se mobilizeze și să se implice pentru că vor avea rezultate. Rezultatele, însă, cele mai mari, vor veni în 2023.


Săgetător

Căminul are un accent puternic în prima parte a anului, însă în sensul de a-și cumpăra casă, de a închiria. Parcă au lucrurile în valiză. Chiar dacă sunt la ei acasă, parcă sunt musafiri. Pe de altă parte, au o hartă foarte bună pentru a-și reorganiza  averea. În vară stau bine și din punct de vedere al iubirii. Sunt puși pe distracție toată vara. Atenție la excese. 

 

Horoscop 2022: Anul VINDECĂRII pentru toate zodiile! 12 aprilie, ziua care schimbă TOTUL


Capricorn

E o perioadă foarte bună pentru studii, examene sau acte, acum, în prima parte a anului, până prin mai-iunie. În vară, pot face o schimbare de casă. Sau pot doar să se gândească la asta, iar dacă nu le reușește în vară, atunci, în 2023 iarăși se pune această problemă. 

Vărsător

Este un an fabulos din punct de vedere financiar. Aș zice că sunt cele mai avantajate zodii Prima parte a anului este mai fructuoasă, iar banii vor veni din munca lor, care nu va fi una grea, ci ceva care le place. Fac ceva cu mult talent și sunt destul de experimentați, deci nu trebuie să mai învețe cu sudoare lucruri noi pentru a face față. Se bazează pe un har, ceva ce le vine la îndemână. Aceea e munca potrivită. Vara poate să aducă niște proiecte foarte mari. 

Pești

Prima parte a anului este despre ei. Peștii se reinventează, ies dintr-un con de umbră, dintr-un an poate un pic mai plat. Este un an de mare inspirație. Multe idei le vor veni în somn, în vise, în stare de meditație, de reverie. S-ar putea să aibă o idee pentru un proiect foarte mare, din care să iasă foarte mulți bani. 


 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel