Neti Sandu, horoscopul anului 2024: „Nu va fi ușor”. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Youtube/ La Măruță
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Youtube/ La Măruță

Neti Sandu vine cu cele mai noi previziuni astrale pentru 2024.

Neti Sandu a fost invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV, acolo unde a prezentat horoscopul anului 2024 pentru toate semnele zodiacale.

„Anul 2024 va fi cu de toate. E puțin mai complicat. Începe cu Mercur retrograd, deci sunt lucruri pe care trebuia să le rezolvăm și poate că nu am reușit, dar o să avem ocazia să o facem. După aceea o să avem cam trei eclipse de soare, dar ne descurcăm și cu ele. Avem două seturi de combinații astrale și o combinație pare să fie foarte bună, de stabilitate, și cealaltă de destabilizare. Dar când se întâmplă așa, înseamnă că trebuie să ne mobilizăm mai mult. De noi depinde.

Anul 2024 nu e un an ușor. Are două accente puternice, Jupiter este în zodia Taurului și continuă ceea ce am început anul trecut, din mai. Și, după aceea, planeta aducătoare de lucruri foarte bune se mută în zodia Gemenilor, și atunci ar trebui să perfectăm comunicarea, să o ducem la alt nivel, să facem mai multe lucruri care țin de înțelegerea între noi, de studii, de călătorii.”, a declarat Neti Sandu, în cadrul emisiunii realizate de Cătălin Măruță, pe Pro TV. 

VEZI și: Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii ianuarie 2024. Zodia care va avea parte de mari câștiguri financiare

Berbec
Începe anul cu o constrângere, să facă mai repede, mai bine niște lucruri și după aceea ajunge prin luna mai, Marte ajunge în zodia Berbecului și trebuie să înceapă ceva, să declanșeze ceva, să aibă o inițiativă, să aibă puterea și curajul să facă ceva nou și să sporească banii din cont, cam asta ar trebui. Cu sănătatea, e un Saturn în coastă și poate să-l oblige să fie mai dozat vreo doi ani de zile, să stea mai cuminte. Cu dragostea va fi ceva agitație, Marte îi va da bătăi de cap. Pe plan profesional ar trebui să fie bine. Poate să facă rost de bani și să-și schimbe serviciul.

Taur
Este anul lui până în mai. O să fie bine, pentru că poate aduce bani în cont, poate să-și schimbe locuința, poate și el să schimbe serviciul, statutul, să se căsătorească, să urmeze niște cursuri. Poate să plece și în străinătate, pentru că sunt multe aspecte favorizante pentru el. Ar trebui să fructifice ce a lucrat în decursul anului trecut și după aceea să găsească niște alianțe și să-li asigure latura financiară. Este bine pentru Taur, e anul lui.

Gemeni
La Gemeni este bine și într-un fel greu. E bine pentru că vine Jupiter acolo și va fi benefic, cu o doză substanțială de energie. Primăvara pare să fie mai destinsă și luna august impune o schimbare. Poate face niște investiții mai riscante, ar trebui prudență.


Rac
Avem o casă partenerială care e mai agitată la începutul anului. După aceea ar trebui să capete un plus de vizibilitate, o stabilitate. Statutul trebuie bine conturat. Poate să facă rost de bani. Se anunță schimbări spre lunile iunie, iulie, când vin niște valuri care îl obligă să ia niște decizii. El ar putea călători, să-și perfecționeze studiile, să-și urmeze cariera.


Leu
Sunt favoriții la medalii. Jupiter este în casa succesului, a carierei, dar stă acolo doar până în luna mai. Vor fi niște accente mai puternice în vară și sfârșitul de an va fi cu Marte retrograd în zodia Leului. Sunt niște valuri, este bine o perioadă, după aceea iar scade tonusul și sunt niște presiuni. Trebuie să fim pregătiți pentru orice.

Citește și: Cristina Demetrescu, previziuni pentru 2024. Schimbările care ne așteaptă în Noul An: „Niște situații mai grele cu care ne vom confrunta”


Fecioară
Avem o casă partenerială cu un Saturn foarte răscolitor și atunci relațiile parteneriale, dar și cele de acasă, merg într-un ritm diferit, poate mai lent, poate mai morocănos, mai puțin cooperant, dar asta este lecția. Fecioara trebuie să ducă comunicarea la alt nivel, poate să fie un moment prin august când se poate hotărî brusc să schimbe macazul.


Balanță
Avem o suplimentare de cont, pot veni bani de undeva și să sporească banii de acolo. Poate învață să facă niște investiții, poate știe deja și atunci îi duce la alt nivel. Li se creează un traseu foarte confortabil, e bine pentru ele în 2024. Cu dragostea este un pic mai greu, dar există posibilitatea să apară cineva din străinătate, cineva misterios.


Scorpion
Avem o casă partenerială ofertantă. Până în mai, Jupiter va fi în casa partenerială și Scorpionul, dacă nu e căsătorit, se poate căsători. Au de unde să fie bine. Ei au învățat să aibă răbdare.


Săgetător
Are două direcții: una în care trebuie să se apere serios de atacurile lui Saturn, care e mai supărăcios. Când Jupiter intră în Gemeni, acolo o să fie o casă partenerială mai jucăușă, mai frumoasă, în a doua parte a anului. Saturn va mai sta în postura asta încă vreo doi ani, iar Săgetătorului nu-i place, pentru că trebuie să se apere de diverse lucruri.


Capricorn
Pentru Capricorn sunt elemente de stabilitate, pentru că e un Jupiter în zodia Taurului, care îl face să găsească niște oportunități noi, în plus și să facă rost de bani. Reușește să mai facă un pas în carieră, acolo îi place să exceleze, are șanse. O să fie multă muncă și va fi răsplătit pentru asta. Marte îl obligă să facă niște lucruri pe care tot el și le dorește.
 

Vărsător 
Este ceva nou pentru Vărsător, pentru că o să fie traversat de planeta Pluto, care o să aducă o transformare. El are foarte multe valențe și tranzitarea plutoniană face o transformare la toate nivelele, și de conștiință, și fizic. E o transformare necesară, care se potrivește cu ce e înăuntrul său. El are aceste dimensiuni de nivel înalt, are multe valențe. Și poate va descoperi o altă formă de exprimare.


Pești 
Saturn stă în zodia Peștilor și ei nu sunt obișnuiți cu stilul acesta de tanc rusesc al lui Saturn, dar el este „planeta profesor” și îi învață ceva. Peștii sunt sensibili, drăguți, creativi, inspirați, dar acum trebuie să fie și disciplinați. O să fie greu, dar odată învățată lecția, vor fi foarte stăpâni pe ei și o să se descurce mult mai bine în viață.

Citește și: Astrologul Minerva, previziuni pentru 2024: „Vor fi schimbări semnificative financiare”. Zodiile care primesc avertizări



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel