Astrologul Minerva, previziuni pentru 2024: „Vor fi schimbări semnificative financiare”. Zodiile care primesc avertizări

Data actualizării: | Data publicării:
Minerva, captură video Youtube/ Wownews
Descriere foto: Minerva, captură video Youtube/ Wownews

Astrologul Minerva a dezvăluit cu ce schimbări vine Noul An.

Astrologul Minerva a făcut o serie de previziuni pentru anul 2024. 

„Anul 2024 va funcționa ca un portal imens către o epocă nouă, deoarece cele trei planete exterioare lucrează în tandem. Ne ajută să creăm o nouă realitate. În a doua parte a anului, vor lucra împreună pentru a marca conștiința oamenilor. Tehnologia și spiritualitatea vor ajuta la această schimbare printr-o paradigmă complet nouă în care individualitatea și creșterea personală își vor spune cuvântul. Trebui să fim conștienți de faptul ca pentru o nouă epocă să se nască, vechile structuri trebuie să continue în același timp. Media și comerțul sunt pregătite să se schimbe și să evolueze. Înainte de această schimbare, viața financiară și imobiliară vor fi influențate. Ar putea duce ca în anumite țări să se introducă un venit de bază universal, o desfacere de piață mai largă, cu profituri uriașe pentru unii.”, a declarat astrologul Minerva, în cadrul emisiunii WoWNews.

Citește și: Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna ianuarie. Zodia favorizată care poate face mulți bani

„Vor fi schimbări semnificative financiare”

Planul financiar va cunoaște și el schimbări semnificative, anunță astrologul. Este vorba despre anumite metode care vor revoluționa tot ce știam sau făceam până în prezent, continuă astrologul.

„Vor fi schimbări semnificative financiare. Pe de o parte, se pot aduce progrese financiare și schimbări tehnologice, care are putea schimba modul în care ne vom gestiona banii. Multe firme au înțeles că online-ul este o piață extrem de ofertantă. Pe de altă parte, se poate ajunge la descoperiri extraordinare în industriei High Tech-ului, a agriculturii durabile, medicinii, a ingineriei electrice.”, a continuat aceasta.

Citește și: Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii decembrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Astrologul Minerva, previziuni pentru zodii

„Semnele de foc, Berbec, Leu și Săgetător, pot simți provocator această Retrogradare. Este o oportunitate pentru a-și canaliza energia mai atent și pentru a evita conflictele inutile.

Pentru semnele de pământ, Taur, Fecioară și Capricorn, îi va obliga să-și reevalueze ambițiile pe termen lung. E timpul pentru o planificare atentă și răbdare în urmărire obiectivelor.

Pentru semnele de aer, Gemeni, Balanță și Vărsător, Marte Retrograd le poate afecta comunicarea și luarea deciziilor. Ar trebui să exerseze răbdarea, să se gândească înainte de a vorbi și să fie deschiși.

Semnele de apă, Rac, Scorpion și Pești, perioada le poate aduce emoții profunde. Ar trebui să navigheze printre aceste sentimente și să evite acțiunile impulsive.”, mai spune astrologul.

VEZI și: Horoscopul banilor pe luna decembrie. Zodiile care au parte de câștiguri uriașe. Mihai Voropchievici: „Au favorizare aproape 100%”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel