Cristina Demetrescu, previziuni pentru 2024. Schimbările care ne așteaptă în Noul An: „Niște situații mai grele cu care ne vom confrunta”

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu dezvăluie cu ce noi provocări vine anul 2024.

Odată cu intrarea în Noul An, Cristina Demetrescu vine și cu cele mai noi previziuni astrale pentru 2024, care anunță cum vor fi următoarele 12 luni pentru noi și ce trebuie să facem, astfel încât să ne meargă bine. De asemenea, aceasta lansează și anumite avertismente ce țin de niște domenii de care ar trebui să ne ferim în perioada următoare.

„2024 are niște cicluri care continuă, niște Planete care nu o să-și schimbe poziția, Saturn rămâne în 2024 în zodia Pești, complicând un pic lucrurile, pentru că sunt niște situații puțin mai grele cu care ne vom confrunta. Jupiter va ieși din Taur și va merge în mai în zodia Gemeni. Se vor naște activități noi, idei noi. Este vorba despre axa Berbec - Balanță, unde vom avea niște eclipse, unde vorbim despre relații, căsătorie, un an în care nu e de bun augur să se pună accent pe estetică, operații estetice, poate fi un an de turnură, un an de schimbare, să apară altă modă. Astea sunt marile trenduri.”, a declarat Cristina Demetrescu, în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

Citește și: Astrologul Minerva, previziuni pentru 2024: „Vor fi schimbări semnificative financiare”. Zodiile care primesc avertizări

2024, guvernat de vibrația 8

„2024, dacă e să adunăm toate cifrele este pe vibrația 8, care nu este cel mai prietenos. 8 aduce transformări majore, schimbări majore și răsturnări de situație, dar în anumite cazuri poate chiar ar trebui să ne dorim anumite răsturnări de situații. Pe unii îi poate ajuta chiar să facă și bani, depinde la ce ne raportăm. Ideea este că am învățat până acum să supraviețuim, și cu bine, și cu rele, nu este prima chestie în care ne afundăm, dar repet, trebuie să ni-l mai facem și noi. Depinde ce-ți propui la începutul anului, și eu fac asta de câțiva ani de zile, am început să-mi expun câteva idei, ce vreau de la Noul An, nu idei imposibile, ce simt eu că vreau să realizez, mi le scriu undeva, iar la finalul anului am surpriza ca acestea să fie îndeplinite.”, a continuat astrologul.

VEZI și: Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna ianuarie. Zodia favorizată care poate face mulți bani

Previziuni astrale pentru toate zodiile

Berbec
Chiar dacă destinul pentru unii acționează de la sine, de la sine nu vine nimic. Trebuie să se gândească că ei sunt impulsionați în această perioadă de sensul vieții și că ei sunt cei care pot fi inovatori, ei trebuie să înceapă ceva. Planeta Jupiter îi ajută să câștige bani și le propune să obțină niște autorizații, diplome, ăsta e sensul vieții lor, să meargă înainte. Pentru unii pot apărea probleme în căsnicie.

Taur
Sunt binecuvântați și trebuie să profite din toate punctele de vedere. Este o perioadă de freelancing, se pot desprinde de anumite structuri. Dacă știu că au anumite pasiuni, e momentul să facă o schimbare. Este un an bun financiar, Jupiter din Gemeni le aduce bani din două surse, dar ei sunt zodia care trebuie să aibă grijă la sănătate, la stresul de la locul de muncă. Poate să apară și un burnout sau persoane cu care nu mai rezonează.

Citește toate previziunile AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel