Neti Sandu, agresată, în plină stradă. Vedeta a fost trasă de păr: „A vrut să vadă dacă se smulge peruca”

Data publicării:

Neti Sandu a povestit cum a ajuns să fie agresată, în plină stradă.

 Neti Sandu prezintă rubrica Horoscop, în cadrul Știrilor PRO TV, de peste 25 de ani. Vedeta nu s-a schimbat prea mult în toți acești ani. Ajunsă la 64 de ani, prezentatoarea TV arată aproape la fel ca atunci când s-a angajat în televiziune, iar faptul că poartă aceeași coafură, o ajută să păstreze imaginea care a consacrat-o. 

Neti Sandu, agresată, în plină stradă

Neti Sandu a mărturisit că a rămas fidelă acestui tip de culoare, dar și a tunsorii. Vedeta a precizat că are mare grijă de el. 

„Am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat și mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Mi s-a zis că părul trebuie filat și să vezi ce frumos o să stea și că trebuie neapărat mult mai fresh, mult mai diferit. I-am dat voie și după aceea m-am întâlnit cu colegii și nu m-au recunoscut, dar nimeni nu a zis «îți stă mai bine, rămâi așa». 

Ideea este că, din cauza firului care este sticlos, el nu se poate așeza imediat. El face doar niște lucruri: dacă eu îl las pe linia lui și îl retez, el stă perfect. Dacă există o metodă ca eu să-l fac să stea perfect, de ce să fac să fie altfel? Dacă îl las să fie mai lung, părul în sine e foarte frumos, dar nu pot să spun că îmi stă mie bine. Adică o să fie un păr lung, sticlos și care o să stea nemișcat… Nu, așa nu e bine. Doar părul în sine e splendid. Asta e povestea părului meu. (…) După 25 de ani, nimeni nu poate să accepte că e părul meu. Deși el mai crește, eu îl tund, îl vopsesc. Nu, nu e perucă, m-au văzut ei. Ei știu sigur, susțin mulți.”, a spus Neti Sandu, în interviul acordat pentru viva.ro

Neti Sandu a recunoscut că a ajuns să fie agresată pe stradă de către curioșii care voiau să vadă dacă este părul ei natural sau dacă are perucă. 

„M-a luat așa de păr să vadă dacă se smulge peruca, la coadă la prăjituri. A mai fost o filmare, unde un băiat în loc să dea mâna cu mine, m-a luat așa…să vadă dacă e părul meu”, a mărturisit astrologul de la Pro TV.

Cum se înțelege Neti Sandu cu Andreea Esca: „Ne întâlnim doar pe la evenimente. Felul ei de a se purta cu oamenii...”

Ce rutină de îngrijire are Neti Sandu

La 64 de ani, vedeta se mândrește cu felul în care arată. Neti Sandu a recunoscut că, de la vârsta de 40 de ani, folosește creme pe care le cumpără de la plafar. 

„Cremele le iau de la plafar, pe cele mai puțin procesate. Folosesc acum ceva cu arbore de Manuka. Și mai sunt și niște capsule cu colagen și acid hialuronic. Mai am niște ventuzele cu care îmi fac așa câte o ciupitură. De vreo 10-15 ani am început să mă dau cu cremă, pentru că înainte nu suportam. Trebuia să scârțăie fața, acum nu mai merge așa că simt că nu am aer dacă nu mă dau cu cremă”, a dezvăluit Neti Sandu la  „Vorbește lumea” , de pe ProTV. 

Prezentatoarea TV  arecunoscut că își dorește să-și facă câteva corecții, însă îi este frică de rezulatat. Totodată, vedeta a precizat că nu merge la tratamente cosmetice, deoarece nu are încredere.

Citește și: Neti Sandu, despre relația cu regretata sa mamă: „Nu a fost perfectă relația, pentru că e greu să mulțumești o mamă...”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel