Cum se înțelege Neti Sandu cu Andreea Esca: „Ne întâlnim doar pe la evenimente. Felul ei de a se purta cu oamenii...”

Data publicării:
Sursa foto: Neti Sandu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Neti Sandu, Instagram

Neti Sandu a vorbit despre relația pe care o are cu ceilalți colegi ai săi de la Pro TV.

Andreea Esca și Neti Sandu sunt două dintre cele mai sonore și vechi prezențe de la Pro TV. Amândouă prezintă același rubrici de ani de zile, adică știrile zilei, respectiv meteo, reușind să câștige o notorietate greu de egalat. Așadar, faptul că se cunosc de atât de mult timp, i-a făcut pe fani să se întrebe despre care ar putea fi relația dintre cele două prezentatoare. În acest sens, Neti Sandu a spus lucrurilor pe nume și a dezvăluit cum se înțelege cu colegii săi de platou.

„Andreea e neschimbată, e constantă în felul ei de a se purta cu oamenii, ceea ce mi se pare o extra calitate. Suntem la ore diferite, ne întâlnim doar pe la evenimente, dar e ca și cum nu ne-am văzut de ieri. Asta e marea ei calitate. Busu e mai absent așa la tot ce se întâmplă în jur, dar aude tot, știe tot, e un suport mental, emoțional constant și necesar în lumea asta, unde suntem foarte multe fete. Și el are o imparțialitate. Fiecare îl apreciază pe celălalt.”, a declarat Neti Sandu, potrivit viva

VEZI și: Destin sau liber arbitru? Neti Sandu: „Ego-ul nu ne lasă să progresăm. Ne ține în închisoare” / Exclusiv

Ce părere are Neti Sandu, despre faptul că acum sunt foarte astrologi

Pe vremea când Neti Sandu începea să învețe astrologia, aceasta recunoaște faptul că erau extrem de puțini oameni interesați de acest domeniu, motiv pentru care și ei i-a fost destul de dificil să descopere și să învețe toate amănuntele. Totuși, faptul că acest fenomen s-a răspândit destul de mult în zilele noastre o bucură pe Neti, întrucât piața a devenit și ea mai interesată de acest subiect. 

„La vremea mea nu erau, nu aveai după ce să înveți, era ceva de pionierat, dar acum foarte mulți au simțit că pot să facă asta și că e ceva ce se cere. Piața o cere. Atunci, dacă le face plăcere și nu le e greu să scrie, pentru că trebuie tot timpul să scrii și să urmărești, e foarte bine. Asta e ceva în progresie, nu poți spune doar că știu asta și o fac la nesfârșit. Făcutul la nesfârșit înseamnă creativitate, e ca un roman-fluviu, pentru că trebuie să scrii încontinuu, să descrii fenomene, să gândești în stilul acela. Dacă se regăsesc în asta, o s-o facă ușor. Este foarte bine.”, a continuat ea.

VEZI și: Cum ar reacționa Neti Sandu dacă ar fi concediată de la Pro TV: „Dacă mă dau afară..”

„Nu mai poți să fii cum vrei tu, trebuie să te eticheteze cineva imediat”

Chiar dacă a cunoscut celebritatea la cotele ei cele mai înalte, Neti Sandu spune că nu a fost niciodată luată de val. Totuși, aceasta a ales să vorbească despre consecințele aduse de faimă, care nu sunt deloc plăcute. 

„Nu, nu m-am simțit, pentru că eu nu am crezut că voi rămâne în lumea asta. Atunci tot timpul eram cu un picior în partea cealaltă, crezând că acum, acum renunț. După aceea, lucrurile au mers de la sine, dar nu a fost ușor. Toată lumea vrea o bucățică din tine, și tu ești în direct încontinuu. Chiar dacă mergi la piață, plătești facturi, orice, cineva trebuie să aibă o remarcă la adresa ta. Nu mai poți să fii cum vrei tu, trebuie să te eticheteze cineva imediat.”, a mai spus ea, pentru sursa citată. 

Horoscopul toamnei cu Neti Sandu. Schimbări majore pentru toate zodiile: „Există acolo o axă karmică” / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel