Neti Sandu, despre relația cu regretata sa mamă: „Nu a fost perfectă relația, pentru că e greu să mulțumești o mamă...”

Data publicării:
Sursa foto: Neti Sandu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Neti Sandu, Instagram

Neti Sandu a dezvăluit ce relație a avut cu mama sa. 

 Neti Sandu a dezvăluit cum s-a înțeles cu regretata ei mamă. Vedeta de la PRO TV a recunoscut că relația lor nu a fost una perfectă, cpnsiderând că este foarte greu să „mulțumești o mamă”.

„Nu m-am gândit așa, pentru că ea știa foarte bine care era rolul ei, iar eu știam ce am de făcut. Nu cred că se punea problema că se mai putea face ceva și nu s-a făcut. Eu am făcut tot ce am putut în calitatea mea de copil, iar ea s-a depășit pe ea în a face totul. Nu a fost perfectă relația, pentru că e greu să mulțumești o mamă perfectă.”, a spus Neti Sandu pentru Viva!

Neti Sandu: „Era foarte emotiv, de aceea nu a putut să se manifeste”

„Tata era foarte talentat. Toate calitățile de la el le-am moștenit, și eu, și sora mea. Era foarte emotiv, de aceea nu a putut să se manifeste, să-și pună în valoare calitățile, dar a fost un foarte bun transmițător. De fiecare dată când fac câte ceva, îmi dau seama că de acolo am calitatea asta. Sigur că-i regăsesc și pe mama sau pe bunicii mei în mine.”, a mai spus vedeta pentru sursa citată, 

Neti Sandu a împlinit 64 de ani. Cum a devenit astrolog

Neti Sandu s-a născut pe 25 noiembrie 1958. 

Neti Sandu, în vârstă de 64 de ani, este o figură emblematică a postului de televiziune PRO TV. Vedeta are aceeași coafură, de peste 20 de ani, aceeași energie și este la fel de apreciată de public. 


Celebra prezentatoare a fost invitata lui Horia Brenciu, în cadrul podcastului pe care acesta îl realizează pe YouTube. Neti Sandu a povestit de unde a început povestea ei cu astrologia și cum a ajuns să își facă din această pasiune o meserie.

 „Pasiunea a venit de la faptul că bunicul, care era penticostal, voia ca cineva să urmeze pe linia asta…și mama nu a vrut, tata nici atât. Apoi m-au dat pe mine să servesc eu. E adevărat că mă duceam și cântam în cor, spuneam poezii. Acolo mi-am început cariera…dacă vrei. Și bunicul, care avea doar trei clase, care e foarte gospodar și sănătos la minte, a intrat în religia asta și așa a murit. Foarte mulți au ieșit de acolo pentru că nu s-au regăsit. (…) Eu nu am avut o ramură religioasă. Eu am o relație cu mine. Eu aici îl caut, am fost și eu la biserică. (…) Eu nu înțelegeam ce îmi spunea bunicul. El spunea următorul lucru: Viața asta nu trebuie trăită pentru că există promisiunea de după. Eu nu înțelegeam. Am citit Biblia, am întrebat, am conspectat și tot așa. Eu nu înțelegeam în ce crede. Eu nu pricepeam. Atunci m-am apucat să citesc toată literatura universală, toată filosofia pământului. Apoi, când am văzut că nu mă mulțumesc nici cu parcurgerea tuturor filosofiilor acestui pământ, am zis că trebuie să caut altundeva.”, a spus ea.

Vedeta a început să studieze astrologia imediat după Revoluție, dintr-o întâmplare. 


„După revoluție m-am dus la cursuri de yoga. Și acolo niște fetițe, eu tot nu eram tânără la revoluție. Ele m-au întrebat: Doamnă, nu vreți să mergeți cu noi la niște cursuri de astrologie? Am zis să văd ce e acolo, că știam doar de zodiac. Atunci m-am dus la Casa de cultură Preoteasa și era acolo un amfiteatru în care erau foarte mulți interesați și a venit un domn profesor care ne-a prezentat cum ar fi treaba cu astrologia, cu zodiacul și la final a zis așa: Dar să știti că din toată sala asta, din toți oamenii ăstia, unul singur va ajunge ceva.”, a declarat ea.


Neti Sandu nu se astepta, pe atunci, ca tocmai ea să fie acea persoană care să reușească în domeniul astrologiei. I se părea că este extrem de complicat și nu avea încredere în calitățile ei.


„El știa că așa se întâmplă. Eu, care nu știam să fac calcule, să fac lucruri complicate la matematică, știam trigonometrie, geometrie, dar mă gândeam că nu o să fiu eu aceea din toți oamenii ăia, eu mă duceam pentru prima dată acolo.Profesorul a întrebat atunci dacă mai știe cineva astrologie și a fost o fată care a zis că a mai studiat. Tot el i-a zis să ne preia pe o parte dintre noi să învățăm tot ce știe ea, apoi să mergem la el. Când am vorbit cu ea, atunci eu mi-am dat seama că nu o să știu să calculez ascendentul. Mi s-a părut foarte simplu. Și de atunci am început.”, a mai povestit Neti Sandu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel